Siyasilerin Bakan Trafiği

İlimiz Milletvekilleri ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın Ankara temaslarından müjdeli haberler geliyor.

Siyasilerin Bakan Trafiği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİYASİLERİN BAKAN TRAFİĞİ
İlimizin sorunlarının çözümü için siyasilerin Ankara temasları devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda da sık sık Bakan ve Bakan Yardımcısı seviyesinde sorunları dile getiren ve rapor halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim eden ilimiz siyasileri, çözümünde aksaklık yaşanan konuları Bakanlara ilettiler.

İLK ZİYARET KURUM’A
İlimiz Ak Parti Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğluları, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’dan oluşan Elazığ heyetinin ilk ziyareti Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum oldu.
Konu ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşım yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şu ifadeleri kullandı:
“Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızla birlikte Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret ederek Elazığ'ımızdaki yatırım ve çalışmalarımızla ilgili değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.”
Elazığ heyetinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a kentsel dönüşüm, TOKİ projelerinde yaşanan sorunlar, köy evlerindeki gecikme ve vatandaşın mağdur olduğu diğer konular iletildi.
Elazığ heyeti ayrıca deprem öncesi başlatılan ancak deprem sonrası hak sahiplerine verilen 1000 sosyal konut projesi için taleplerini iletti.

GENÇLİK PROJELERİ VE SPORTİF YATIRIMLAR
Elazığ heyeti, ikinci ziyaretini ise Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na gerçekleştirdi.
İlimizde son yıllarda önemli yatırımlara imza atan Bakanlığın devam eden projelerinin hızla tamamlanması ile özellikle gençlere yönelik projelerin görüşüldüğü ziyarette Bakan Kasapoğlu çalışmaların süratle tamamlanacağı sözünü verdi.

HARPUT VE TERMAL TURİZM PROJELERİNE ÖNCELİK 
İlimizin tarihi ve turizm alanında markamız olan Harput’un yeniden ihyası ve inşası için birçok projeyi hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, uzun süreden beri onay aşamasında bekleyen Harput Koruma Amaçlı İmar Planı’nın onaylanarak hayata geçirilmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Nadir Alparslan ile görüştü.
Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile birlikte Bakan Yardımcı Alparslan ile görüşen Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın ikinci ve önemli taleplerinden biri de geçtiğiniz yıllarda bulunan ve işletme hakkı 50 yıllığına Elazığ Belediyesine verilen Cip Jeotermal ve Turizm Bölgesi Projesi oldu.
Bu proje ile tarih ve doğa turizm merkezi olması yanında termal ve sağlık turizm merkezi olmaya aday Elazığ’ın, yakın zamanda başlatılacak çalışmalarla ilk adımı atacak ve başta kaplıca, motel, yüzme havuzları olmak üzere sağlık alanında, sera üretimi ile de tarımsal alanda dört mevsim üretim yapılarak şehir ekonomisine katkı sağlanacak.
 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK
İlimiz siyasi ve yöneticilerin Bakan nezdinde gerçekleştirdikleri ziyaretler sonucu birçok problem çözülmekle birlikte geleceğin kalkınmış, gelişmiş ve halkının müreffeh olarak yaşayacağı bir şehir hedefleniyor. Bu tür ziyaretlerin devamı ve sürekliliği ile her ay bir sorunu çözmeyi hedefleyen siyasilerimizin bu amaçla ziyaretlerini devam ettirecekleri ifade ediliyor.
 

VATANDAŞTAN TAM NOT
İlimiz siyasilerinin Ankara çıkarmasını olumlu, anlamlı ve başarılı bulduklarını ifade eden vatandaşlar, ilimizde güçlü bir şekilde temsil edilen Ak Parti’nin, bu gücünü Ankara’da da hissettirerek hazırladıkları  projelerle Bakanları ziyaret edip problemleri iletmeleri ve bunu takip etmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtiyorlar.
 

Siyasilerin Bakan Trafiği
Siyasilerin Bakan Trafiği
Siyasilerin Bakan Trafiği