Siyasetin Naif Yüzü Av. Cengiz Gülaç

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Ak Parti'den aday adayı olan Av. Cengiz Gülaç, siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siyasetin Naif Yüzü  Av. Cengiz Gülaç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde resmi olarak aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Cengiz Gülaç, üç aydan beri bu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
İlçe ve belde teşkilatları ile birlikte belediye başkanlarını, STK başkanlarını ziyaret eden Gülaç, esnaf  gezileri yanında vatandaşlarla da buluşarak 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapıyor.
İlimizin sevilen isimlerinden olan  ve televizyon programları yanında ve ulusal ve yerel gazetelerdeki etkili ve gündem oluşturan  köşe yazarlığı ile takdir gören Av. Cengiz Gülaç, entelektüel birikimi ile ilimizi hem siyasi mecrada hem de ulusal medya programlarında başarıyla temsil edecek profil olarak da öne çıkıyor.
Ak Parti’nin düşük profilli milletvekillerine karşın Gülaç’ın,  temsil gücü ve yeteneği ile şehrimizi her platformda başarıyla temsil edecek olması yanında Ankara’ siyasetinde de etkin roller üstlenip ilimizi birçok hizmetle buluşturacak bir milletvekili özelliğine sahip olduğu biliniyor.
Nezih ve seviyeli ancak Ak Parti’ye yapılan iftira ve haksızlıklara karşı aynı üslupla cevap veren bir seçim kampanyası yürüten Gülaç’ın bu özelliği, halk tarafından da takdir ediliyor.
Söylemleri, naif kişiliği ve samimi duruşuyla girdiği her ortamda pozitif etki uyandıran Av. Gülaç’ın Ak Parti’ye güç kattığı ifade ediliyor.