Sivrice'de AK Parti Rüzgarı

Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ'in, Ejder Açıkkapı'nın, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın, ilçe başkanı, başkan adayı ve ilçe halkının coşkulu katılımıyla Sivrice'de miting gerçekleştirildi.

Sivrice'de AK Parti Rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ'in de katılımıyla gerçekleşen miting, bölge halkının yoğun ve coşkulu katılımıyla dikkat çekti.

Sivrice halkının, partinin vizyonuna ve adayına gösterdiği destek, AK Parti'nin yerel yönetim anlayışının ne kadar benimsendiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Prof. Dr. Erol KELEŞ, mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin insan odaklı, gönüller yapıcı ve her hanenin derdine ortak olan belediyecilik anlayışını vurguladı. KELEŞ, "Bizler, halkımızın huzuru ve refahı için çalışıyor, her bir vatandaşımızın derdini kendi derdimiz olarak görüyoruz. Fethi Atagün ile AK Parti belediyeciliği, Sivrice'mizi daha yaşanabilir, daha mutlu bir ilçe haline getirecek" dedi.

AK Parti'nin Sivrice için planladığı projeler ve vizyon, miting alanını dolduran kalabalığın coşkusuyla birleşti. Halkın desteği, 31 Mart'taki yerel seçimlere yönelik umut ve kararlılığı daha da pekiştirdi.

Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, "Allah'ın izniyle, 31 Mart akşamı Sivrice'mizde zaferin coşkusunu hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullanarak, seçimlere olan inanç ve heyecanını paylaştı.