Septioğlu Müktesebatı

14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti'den aday adayı olan ve şehrin her kesimden insanının sevdiği simalardan olan Av. Rüstem Kadri Septioğlu, halkta büyük bir karşılık buldu.

Septioğlu Müktesebatı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde hemen hemen her aileden birkaç kişinin geçmişte iş ve aş sahibi olmasına vesile olmuş saygın ve köklü Septioğlu ailesinin bir ferdi olarak şehre hizmet etmek amacıyla yola çıkan Rüstem Kadri Septioğlu için hiçbir olumsuz beyanda bulunana rastlamadık. Tam tersi Ak Partili olmayan hemşerilerimizden dahi övgü dolu cümleler duyduk.
İki dönem Elazığ Baro Başkanlığı görevinin ardından, Kent Konseyi Başkanlığı, Barolar Birliği üst kurul delegeliği yanında birçok STK’da görev yapan Septioğlu, bu görevleri sebebiyle ilimizin sorunları yanında mevcut potansiyelleriyle çözüm yollarına da vakıf bir isim.
14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti’nin halkta karşılığı olan, sempatik, iletişim gücü yüksek,  her kesimden rahatlıkla oy alabilme konumunda olan Septioğlu, bu şehri seven, bu şehri daha ötelere taşıma gibi bir derdi olan bir isim.
Sanayi başta olmak üzere turizm, kültür-sanat, eğitim, sağlık gibi birçok değerlere sahip bir şehrin tüm bu potansiyellerini bilimsel ve süründürülebilir bir planla harekete geçirerek şehrin kalkınma sürecinde bir lokomotif olarak gören Septioğlu, bu zenginliklerin ekonomiye kazandırılması noktasındaki projeleri de hazır.
Rüstem Kadri Septioğlu, şehrine değer katma sevdasıyla yola çıkmış ve bu yönde ciddi çalışmaları olan bir Elazığ  aşığı. Yetki verildiğinde bunları bir bir hayata geçirecek donanım, cesaret ve siyasi müktesebata sahip Septioğlu, Ak Parti listesini güçlü kılacak bir isim olarak da öne çıkıyor.