Semih Işıkver, İlçe Temaslarına Devam Ediyor

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, seçim çalışmaları kapsamında Kovancılar, Ağın ve Keban ilçesini ziyaret etti.

Semih Işıkver, İlçe Temaslarına Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver’ın ilk durağı Kovancılar ilçesi oldu. Kovancılar ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Işıkver, halkın yoğun ilgi ile karşılandı.
Işıkver, daha sonra MHP Kovancılar ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Kovancılar İlçe Başkanı Nihat Yıldız ve partiler ile bir araya geldi.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, konuşmasında; “ Can Kovancılar’ımıza uğradık, candan aziz ağabeylerimizle bir araya geldik, hasret giderdik.  Her birisi kalbimde ayrı bir yer tutan, son nefes son nefer, son damla kana kadar kardeşliğe yemin ettiğimiz yol ve dava arkadaşlarıma şahsıma göstermiş oldukları ilgi alakadan ötürü yürekten teşekkür ederim” dedi.

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SEMİH IŞIKVER, AĞIN İLÇESİNDE
MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Semih Işıkver, MHP Ağın İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
MHP Ağın İlçe Başkanlığını Lokman Güler ve partililerle bir araya gelen MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver gördüğü yoğun ilgiden dolayı memnuniyeti getirerek açıklamalarda bulundu.
Işıkver, açıklamasında; “Ağın Teşkilatımıza, yuvamıza selam verdik. Yiğit Yol Arkadaşım, Ağın İlçe Başkanımız Sayın Lokman Güler’e ve birbirinden kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma, ağabeylerime kardeşlerime teşekkür ederim.  Ağın bizi hiç yalnız bırakmadı. Rabbim tırnağınızı taşa değdirmesin ”diye konuştu.

MHP Ağın İlçe Başkanlığını Lokman Güler ise MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Semih Işıkver’in yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “MHP Elazığ Milletvekili aday adayımız Semih Işıkver’in çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SEMİH IŞIKVER, KEBAN İLÇESİNDE
MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Semih Işıkver, MHP Keban İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
İftar programında , MHP Keban İlçe Başkanı Osman Dinkçi ve parti mensuplarıyla bir araya gelen MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, gördüğü yoğun ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Keban candır. Başımızın tacıdır. MHP İlçe Başkanımız Sayın Osman Dinkçi’nin şahsında bütün yol ve dava arkadaşlarımıza, ağabeylerime kardeşlerime yürekten teşekkür ederim. Sağ olsun var olsunlar” dedi.
MHP Keban İlçe Başkanı Osman Dinkçi ise Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver’e iftar programına katılımından ötürü teşekkürlerini ileterek, Milletvekili Aday Adaylığının hayırlara vesile olmasını diledi.

Semih Işıkver, İlçe Temaslarına Devam Ediyor
Semih Işıkver, İlçe Temaslarına Devam Ediyor
Semih Işıkver, İlçe Temaslarına Devam Ediyor