Sekiz Köşe Şapkamız Karaman'da Gündemde

Başarılarla dolu bir özgeçmiş, hepimizi gururlandıran bir yükseliş ve görev yaptığı her yerde Elazığ sevdasını taçlandıran bir Elazığlı TUNCAY AKKOYUN

Sekiz Köşe Şapkamız Karaman'da Gündemde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başarılarla dolu bir özgeçmiş, hepimizi gururlandıran bir yükseliş ve görev yaptığı her yerde Elazığ sevdasını taçlandıran bir Elazığlı; TUNCAY AKKOYUN, 2003 yılında Bursa-Harmancık Kaymakamlığı, daha sonra sırasıyla Malatya-Arguvan, Karaman-Ermenek, Erzincan-Tercan, Muğla-Ula Kaymakamlıkları, Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı, Kahramanmaraş-Türkoğlu ve Kahramanmaraş-Elbistan Kaymakamlığı görevlerini gerçekleştirmiştir. 2018 yılında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirilen Tuncay Akkoyun 12 Mayıs 2022 tarihli 2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Karaman Valiliğine atanmıştır. İslihisar köyünde 12 dekarlık alanda gerçekleşen buğday hasadı etkinliğine katılan Vali Akkoyun yine Elazığ aşkını gösterdi. Düzenlenen hasat töreninde Vali Akkoyun’un iyi bir Elazığlı olduğunu bilen Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Vali Tuncay Akkoyun ile Milletvekili Oğuzhan Eser'e sekiz köşe kasket hediye etti. Bu hediye ile birlikte güzel ve renkli görüntüler kameralara yansıdı. Hayatı boyunca görev yaptığı her alanda ve her yerde Elazığ’a, Elazığlıya olan sevgisini aleni şekilde ve gururla sergileyen Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’a teşekkürlerimizi sunuyor, Elazığ’dan Karaman’a kucak dolusu sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz.

Etkinlikte konuşan Vali Akkoyun, “Hasat gününde çiftçilerimizin yanında olarak hasat sevinçlerine ortak olmak istedik. Bu sene gerçekleşen yoğun yağışlar çiftçilerimize çok şükür iyi imkânlar sağladı. Tarım müdürümüzden de aldığımız bilgi, özellikle buğday hasadındaki verimliliğin gayet iyi olduğuna işaret ediyor. Hepinize bereketli, bol kazançlı hasatlar diliyorum.” ifadelerini kullandı. "İleri teknoloji tarım aletleri, çiftçilerimize oldukça kolaylık sağlamaktadır.” Tarla sahibi çiftçimizle birlikte biçerdövere binerek bizzat buğday hasadını gerçekleştiren Vali Tuncay Akkoyun, “Çiftçilerimiz, devletimizin desteğiyle ileri teknoloji tarım aletlerini temin edip kullanmakta, işlerini büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Çiftçilerimizin modern tarım aletlerini kullanması, zamandan ve işgücünden büyük ölçüde tasarruf sağlarken aynı zamanda mahsul verimliliğini de artırmaktadır.” şeklinde konuştu. “Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında çiftçilerimizin emekleri büyük önem arz ediyor.” Ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasında çiftçilerimizin büyük emeklerinin olduğunu vurgulayan Vali Tuncay Akkoyun, “Ülkemizin bugün geldiği noktada çiftçilerimizin emeği büyük. Çiftçilerimizin ürettiği ürünler ticaret yapabilme imkânı sunarak ülkemizin ekonomisine ve kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır. ” dedi. Hasat etkinliği sonrası civarda bulunan mevsimlik tarım işçileri ile bir süre sohbet eden Vali Akkoyun, işçilerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Etkinliğe ayrıca Ak Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram ve çiftçiler de katıldı.

Sekiz Köşe Şapkamız Karaman'da Gündemde
Sekiz Köşe Şapkamız Karaman'da Gündemde