Şekerdağ, 'Kamuoyundan Teveccüh Görüyoruz'

Önemli oranda işsizlik yaşayan Elazığ'ın istihdamını önemsediklerini bu konuda birçok kurumla istişareler yapıp ortak akılla hareket ederek, işsizliğin önüne geçilmesi adına önemli çalışmaları hayata geçireceklerini ifade eden Etso Başkan Adayı Ali Şekerdağ, bu şehrin her şeyin en iyisini yapacak güç ve ortak akla sahip olduğu 12 kasım'da bu kadronun iş başına gelerek yeni bir başarı hikâyesi yazacağını dile getirdi.

Şekerdağ, 'Kamuoyundan Teveccüh Görüyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

12 Kasım Cumartesi günü yapılacak Elazığ  Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde adayların çalışmaları ve ziyaretleri devam ediyor.
Bu ziyaretler kapsamında Haber Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk'ü ziyaret eden ETSO Başkan adayı ve eski ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, güçlü, dinamik ve deneyimli kadrosuyla kamuoyunda büyük teveccüh gördüklerini, tüm ekibiyle  birlikte sahada ve üye ziyaretlerinde olduklarını ifade ederek Gürtürk'e bilgiler verdi.

“ADAYLIK DÜŞÜNCEMİZ YOKTU”

Kendilerinin ETSO’ya aday olmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Şekerdağ, “ Bizim adaylık düşüncemiz yoktu. ETSO Başkanımız Sayın Asilhan Arslan’ın aday olması halinde kendisini destekleyecektik. Ancak kendisinin sağlık sorunlarını sebebiyle aday olmayacağını açıklamasından dolayı ETSO Başkan Adaylığı için bizlere teklifte bulundular. Sürecin hızlı gelişmesinden dolayı bizler 12 Kasım tarihine kadar gece gündüz demeden çalışmalarımız devam edecek"dedi.

“SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINI BİLİYORUZ”

Elazığ’ın başta ekonomi olmak üzere birçok alanda yaşadığı sorunları bildiklerini, gerek geçmişte yürüttüğü ETSO Başkanlığı gerekse iş insanı olarak bu alandaki problemleri yakından bildiklerini dile getiren Şekerdağ; “geçmişte görev yaptığımız ETSO Başkanlığı dönemindeki tecrübelerimiz gerekse iş dünyasının içinde bulunmamız hasebiyle bizzat yaşadığımız sorunları yakından biliyoruz. Ve yine geçmiş deneyim ve tecrübemizle bu sorunların çözümü için, TOBB, Ankara siyaseti, Ankara Bürokrasisi ve ilimiz yöneticileriyle nasıl çözüleceğini biliyor ve bunu başaracağımıza inanıyoruz”dedi.

“İSTİŞARE VE ORTAK AKLA ÖNEM VERİYORUZ”

Ekip olarak istişareye önem verdiklerini dile getiren ETSO Başkan adayı Şekerdağ, ekibimizle birlikte şehrin çıkarlarını koruyacak ve sorularına çözüm olacak ortak akıl ve istişare ile yol alacaklarını dile getirdi.

“SEKTÖRLERDE ADAY OLAN ARKADAŞLARIMIN HEPSİ BAŞARILI VE KAMUOYUNDA SEVİLEN İSİMLER”

İşi bilen ve toplum tarafından kabul görmüş, kendi sektöründe başarılı işlere imza atmış isimlerin yer aldığı bir yönetim kurulu oluşturduklarını, 12 Kasım Cumartesi günü yapılacak ETSO seçimlerine tüm guruplarda güçlü bir liste ile girdiklerini ifade eden Şekerdağ, “Her bir üyemiz işinde oldukça başarılı ve kamuoyunda sevilen insanlar. Sahada bunun yansımasını çok net olarak görüyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikle takım ruhuyla yapacağımız çalışma ve atılımlarla şehrin ekonomisi, daha iyi noktalara taşıma adına çalışmalar yaparak geçmişte olduğu gibi gelecekte de izimizin olmasını istiyoruz. Elazığ 4 bin yıllık medeniyete ev sahipliği yapan kadim bir şehir. Bu diyarın gelişip kalkınması adına bizler elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız"dedi.

“BU ŞEHİRDEN HER ŞEYİN EN İYİSİ OLUR”

Şehirde hakim olan ve kendi başarısızlıklarını  “bu şehirden bir şey olmaz” sözleriyle ifade edip şehre negatif duygular pompalayanlara inat, “Bu aziz şehirden her şeyin en iyisi olur” sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Şekerdağ; “ Neden bu sloganı kullanıyoruz? Çünkü Elazığ, başarı hikâyeleriyle dolu bir kent. Bu diyara kalıcı hizmet bırakmak bizlerin boynunun borcudur”dedi.

“MADENLERİN İŞLETİLMESİ PROBLEMİNİ CUMHURBAŞKANIMIZA İLETECEĞİZ”

Elazığ’ın sorunlarının çözümü için sorunları bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taşıyacaklarını belirten Şekerdağ, Maden’deki rezervler konusunda bir önceki yönetimin çalışmalarını devam ettireceklerinin altını çizdi. 

“KENDİMİZDEN EMİNİZ”

Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Şekerdağ, “12 Kasım’da yapılacak seçimlerde iş dünyasının tercihine göre birileri gelecek. Biz gördüğümüz tabloda kendimizden eminiz. İnşallah seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Bunun için de ekip arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Zamanın çok kısa olmasına rağmen mümkün olduğu kadar herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Gerek destek istemeye gerekse de kendimizi ifade etmeye gayret gösteriyoruz”dedi.

“OVALARIN SULAMA SORUNUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Elazığ’ın sorunlarının istişareyle belirleneceğini ve çözümü için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceklerini ifade eden Şekerdağ: “Elazığ’ın meselelerini ve yapılması gereken projeleri hem icra makamlarıyla hem STK’lar ile biz öncülük ederek tespit edip üzerlerine yürüyerek bunları çözmeye çalışacağız. Mesela kafamızda çok önemli düşünceler var; Harput’un ıslahı, Maden’deki rezervlerin Elazığ’a katkı sağlaması, Ovalarımızın sulanmamasından kaynaklı kayıpların giderilmesi için çalışmalarımız olacak. Bu sorunları çözmek için en yüksek icra kurulu olan Sayın Cumhurbaşkanımız ile TOBB Başkanı aracılığı ile randevu alıp Elazığ’ın bu hassasiyetlerini STK’larımız ve iş dünyamız ile birlikte bizzat ifade edip anlatacağız. Maden’de bulunan rezervleri de bizden önce yapılan çalışmaları devam ettireceğiz. Gerekirse şirket aracılığıyla o kuruma ortak olma talebimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Elazığ’ı göz ardı edeceğini zannetmiyorum. İsteklerimize olumlu cevap vereceğini umuyorum. İşte bu duruşu göstereceğiz. Geçmiş dönemde bunu yaptık. İnşallah bu dönemde de yapacağız”dedi.