Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'nu vefatının 13. yılında rahmetle minnetle ve Dualarla anıyoruz. 

Muhsin Yazıcıoğlu kendinisini devletine, milletine, ülkesine, davasına ve inandığı değerlere adamış biriydi  her şeyden önce bir dava adamıydı  siyaseti inandığı değerler için yaptı Muhsin Yazıcıoğlu  hayatı boyunca devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için çalıştı. ''Bir hayalim var, Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış ve birleşmiş bir Türk dünyası hayal ediyorum.' diyordu. 'Anadolu topraklarında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde doğusu ile batısı, Kürt'ü ile Türkmen'i, Alevi'si ile Sünni'si bir arada kardeşçe yaşasın, doğduğu yerde doysun, alnı ak başı dik olsun.' istiyordu. Bunun mücadelesini verdi ve yılmadı, yıkılmadı

Şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'nu vefatının 13. yılında rahmetle minnetle ve Dualarla anıyoruz. 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhsin Yazıcıoğlu kendinisini devletine, milletine, ülkesine, davasına ve inandığı değerlere adamış biriydi  her şeyden önce bir dava adamıydı  siyaseti inandığı değerler için yaptı Muhsin Yazıcıoğlu  hayatı boyunca devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için çalıştı. “‘Bir hayalim var, Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar kaynaşmış ve birleşmiş bir Türk dünyası hayal ediyorum.’ diyordu. ‘Anadolu topraklarında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde doğusu ile batısı, Kürt’ü ile Türkmen’i, Alevi’si ile Sünni’si bir arada kardeşçe yaşasın, doğduğu yerde doysun, alnı ak başı dik olsun.’ istiyordu. Bunun mücadelesini verdi ve yılmadı, yıkılmadı.

 Çoğu dönemde yalnız bırakılan Yazıcıoğlu’nun her şeye rağmen davasından ve inandığı değerlerin peşinde gitmekten vazgeçmedi.     Her şeyden önce milletin adamıydı ve milli iradenin yanındaydı. Milli iradeye müdahale edildiği ve herkesin geri durduğu dönemlerde, örneğin 28 Şubat sürecinde cesurca meydana çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte ‘Evet, ordu bizim gözbebeğimizdir, peygamber ocağıdır ama namlusunu milletine döndürmüş tanka selam durmam.’ dedi.

25 Mart 2009’dan bugüne Muhsin Yazıcıoğlu’nun, davanın peşini bırakmayacağız “Bu 13 yıllık süre içerisinde Türkiye çok değişik süreçler yaşadı, çok değişik dönemlerden geçti. Dolayısıyla bütün bu süreçler içerisinde bizim davamızda da rahmetli Genel Başkan’ımızın ve arkadaşlarımızın şahadet sürecindeki hukuku yürüyüşünde de birtakım engellemeler ve yanlış yönlendirmelerle karşı karşıya kaldık ama bunların hiçbirisi bizi yolumuzdan çevirmedi. Biz takibe devam ettik. Ve etmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle Merhum genel başkanımız Muhsin YAZICIOĞLU'nu ve beraberinde şehadet şerbeti ni içen dava arkadaşlarımızı tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor mekanlarının cennet olmasını Cenabı Allah' tan niyaz ediyorum.

Emrah Aktağlı
Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı