Sarıkamış Ailesinden Eğitime Destek..

Elazığ Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi'nde öğretmen Behice Sarıkamış'ın katkıları ile yapılan ve adı verilen kütüphanenin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Sarıkamış Ailesinden Eğitime Destek..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yapımında emeği geçen Emekli Öğretmen Behice Sarıkamış’ın adının verildiği kütüphane ve etüt salonunun açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük, eğitimciler ve öğrenciler katılım sağladı.

Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi’nde emekli öğretmen Behice Sarıkamış’ın destekleri ile yapılan kütüphane ve etüt salonunun açılışı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Burada hayırsever Sarıkamış ailemiz Sosyal Bilimler Lise’mizde daha rahat ders çalışmaları ve rahat bir ortamda eğitim öğretimlerini sürdürmek için pansiyonumuzda güzel bir ortam oluşturdular ders çalıştırma ortamı. Ben hayırsever ailemize çok teşekkür ediyorum katkı ve destekleri için. Pansiyonlarımızda “muhabbetimiz bol olsun” projesi kapsamında 2017 yılından belli başlatmış olduğumuz projemiz devam ediyor. Gerçekten de burada öğrencilerimiz hem istekli hem de arzulu bir şekilde bu programlara katılmakta. Bugün de Sosyal Bilimler Lise’mizde hayırsever ailemizin katkı ve destekleriyle böyle bir ortam oluşturdukları için ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah diğer hayır sahiplerimiz de eğitim öğretim ortamlarımızın daha da güzelleştirilmesi, daha da kullanışlı hale getirilmesi için katkı ve desteklerini bekliyoruz. Ben yüreklerine sağlık diyorum, çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Emekli Öğretmen Behice Sarıkamış da , “Allah daha büyük yardımlar versin. Allah hayırlı etsin, oğlumun bu davranışı bizleri duygulandırdı” dedi.