Sana Emanet Yarışması Başvuruları Başladı

Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) hayatını anlamak ve emaneti olan değerleri öğrenerek yaşatmak amacıyla düzenlenen 'Sana Emanet' yarışması başvuruları başladı.

Sana Emanet Yarışması Başvuruları Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Yarışmaya 81 ilde tüm resmi ve özel ortaokullar ile İmam Hatip ortaokullarının 6. ve 7. Sınıf öğrencileri ile tüm resmi ve özel liseler ile İmam Hatip Liseleri'nin Hazırlık, 9. ve 10. Sınıf öğrencileri katılabilecektir. 
YARIŞMA ONLİNE YAPILACAK
Öğrenciler yarışmaya https://sanaemanet.org   adresinden 15 Ocak 2023 tarihine kadar kaydolup başvurabileceklerdir. Başvuru yaptıktan sonra kullanıcı bilgileri ile aynı adreste yer alan içerik paneline giriş yaparak kitabın konuları için hazırlanan çalışma dosyalarına, ders çalışma videolarına, podcast ve deneme sınavlarına ulaşılabilecekler. Yarışmacılar kendi yarışma gün ve saatlerinde gönderilen yarışma linkine giriş yaparak yarışmaya katılabileceklerdir.
Ensar Vakfı yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan yarışmada sorulacak sorular; ortaokullar için “Sana Emanet: Sorularla 40 Derste Ahlak” isimli kitaptan; liseler için “Sana Emanet: Sorularla 40 Derste İnanç Esasları” isimli kitap kapsamında sorulacaktır.

BÜYÜK ÖDÜL 10.000 TL
Yarışmaya katılan 600 öğrenciye toplamda 681.000 TL ödül verilecek. 6 ayrı kategori olarak öğrenim durumlarına göre gruplandırılan yarışmacılardan her bir kategori için birincilere 10’ar bin TL, ikincilere 7.500’er TL, üçüncülere 5’er bin TL, dördüncüden 10’uncuya kadar 3’er bin TL, on birinci ile yirminci arası 1.500’er TL, yirmi birinci ile ellinci arası 1.000’er TL, elli birinci ile yüzüncü arası dereceye giren öğrencilere ise 500’er TL ödül verilecektir.
 
ÖĞRETMENE VE MÜDÜRE DE ÖDÜL VERİLECEK
Her kategoride 1. olan öğrencinin öğretmenine ve okul müdürüne 5.000 TL, 2. olan öğrencinin öğretmenine ve okul müdürüne 3.000 TL, 3. olan öğrencinin öğretmenine ve okul müdürüne 1.500 TL verilecektir.
 
Detaylı Bilgi: https://sanaemanet.org/adresinden edinilebilecektir.