Rektör Prof. Dr. Göktaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ mesajında şu ifadeleri kullandı;

Huzur ve bereketin doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin vesilesi olan Ramazan Ayı’nı tamamlayıp Bayrama kavuşmanın mutluluğunu millet olarak hep birlikte yaşıyoruz.

Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdir.

Bu bayramında sevinç ve kederlerimizin paylaşılması suretiyle, milletçe birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, kardeşliğimizin gelişmesine katkı sağlaması en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Fırat Üniversitemizin öğrencileri, akademik ve idari personelleri olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.