Rektör Prof. Dr. Göktaş, Sare Ana Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Sare Ana Öğrenci yurdunu ziyaret ederek, Yurt İdare Şube Müdürü Mehmet Akif Süt ve Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Elanur Öztürk Aygeç'ten çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, Sare Ana Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Sare Ana Öğrenci yurdunu ziyaret ederek, Yurt İdare Şube Müdürü Mehmet Akif Süt ve Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Elanur Öztürk Aygeç’ten çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Sare Ana Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Göktaş, 4 Ekim Pazartesi günü Üniversitede bütün bölümlerin eğitim öğretime başlayacağını söyledi.
Prof. Dr. Göktaş, “Elazığ da ciddi anlamda bir yurt sıkıntısı yaşanmayacak. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bu anlamda bütün hazırlıklarını tamamlamış durumda. Gördüğümüz kadarıyla Devletimiz bütün imkânlarını yurtlarımız için sağlamış. Devletimiz imkânlarını gençler için sınırlamamış. Bu imkânların kıymetinin bilinmesi lazım. Pazartesi günü yerleşemeyen öğrencilerimiz olursa onunla alakalı Sn. Valimizle görüşerek değerlendireceğiz. Sonuca göre kamu kurumlarının misafirhanelerini öğrenci kardeşlerimizin kullanımına sunulması ile ilgili görüşmelerimizi yapacağız” dedi.