Polat, 'İyi Parti Vekâlet Ve Vesayetle Yönetiliyor'

Bir dönem ülkede oy oranını artırmakla birlikte bugünlerde gerileme sürecine giren İyi Parti Elazığ teşkilatında sular durulmuyor.

Polat, 'İyi Parti Vekâlet Ve Vesayetle Yönetiliyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurulduğu günden beri teşkilatlarda uyumu ve birlikte çalışma bilincini ve heyecanının oluşturamayan İyi Parti’de sık sık yaşanan İl Başkanlığı değişikliği de bu olumsuzluklara örnek gösteriliyor.
Geçtiğimiz günlerde önce delege, ardından da bu delegelerle Merkez İlçe Başkanlığı seçimini kameralardan ve basından uzak gerçekleştiren İyi Parti Elazığ teşkilatındaki bu haksızlıklar,  çok sayıda istifayı da beraberinde getirdi.
 
İYİ Parti Elazığ Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda “Merkez Köy ve Beldeler Sorumlu Bayan Başkanı” Maide Çeşme Polat,  Manşet 23 kanalında Genel Yayın Yönetmeni Zülfü Bal’ın konuğu oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.
Neden istifa etmek zorunda kaldıkları ve toplu istifaların perde arkasında neler yaşandığını anlatan Polat, önemli iddialarda bulundu. 
Toplu istifaların, usulsüzlük iddialarının sorumluları İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler ve Av. İrfan Sönmez olduğuna vurgu yapan Maide Polat,  Genel Seçimlerde İYİ Parti’nin Elazığ’da başarısız olacağını ifade etti. 
“PARTİNİN İL BAŞKANI ORTADA YOK”
Partinin resmi il başkanı olmasına rağmen partiyi Servet Gürgözler değil, Av. İrfan Sönmez ile Aycan Aydoğmuş’un yönettiğini iddia eden Polat, şunları söyledi:
“İyiler İyi Parti’den gidiyor.  İyi Parti’nin İl Başkanı ortada yok. İyi Parti’yi Aycan Aydoğmuş ve Av. İrfan Sönmez yönetiyor.  Yapılan Merkez İlçe kongresinde usulsüzlükler çok. Bayan yönetim kurulu üyeleri toplantılara alınmıyor.  İl Başkanı Servet Gürgözeler bir önceki yönetim kurulu üyeleri ile görüşmemizi ve konuşmamızı yasakladı.”
“TOPLU İSTİFALAR DEVAM EDECEK”
Partideki usulsüzlük ve haksızlıklardan dolayı toplu istifalar artarak devam edeceğine dikkat çeken Polat, “İl Başkanı Servet Gürgözeler’in olumsuz tutumları, başarısız stratejileri ve yetkilerini başkalarına kullandırtması İyi Parti’yi eritiyor.  İyi Parti bu dışlayıcı ve ötekileştirici yönetim anlayışı ile  Elâzığ’da asla başarılı olamaz. Parti için çalışanlar partiye alınmaz iken, partiye zerre kadar faydası olmayanlar el üstünde tutuluyor.”
İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA GELMEDİ
İYİ Parti Elazığ Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Merkez Köy ve Beldeler Sorumlu Bayan Başkanı Maide Çeşme Polat’ın bu açıklamalarına karşı İyi Parti yönetimi suskunluğunu koruyor. Parti yetkililerinin hepsi doğru olan ve bizzat yaşanılan bu iddialar karşısında savunma yapacak ve söz söyleyecek yüzlerinin olmadığını dile getiren siyasi gözlemciler, İyi Parti’nin vekâlet ve vesayetle yönetildiğini, bu durumdan tabanın da ciddi rahatsızlık duyduğunu dile getiriyorlar.