Okul Sporları Grup Müsabakaları Elazığ'da

Elazığ'ın ev sahipliliğinde gerçekleşecek olan Okul Sporları Grup müsabakaları, toplamda 288 sporcunun katılımıyla başlıyor

Okul Sporları Grup Müsabakaları Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4 Aralık Pazartesi ve 7 Aralık Perşembe günü tarihleri arasında Ahmet Aytar Spor Salonu ve Yakup Kılıç Spor Salonunda, Okul Sporları Gençler Voleybol müsabakaları kapsamında, tüm sporcu ve antrenörler Elazığ’da ağırlanıyor.

Müsabakalara Elazığ, Adıyaman, Tunceli, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye, Gaziantep ve Şanlıurfa’dan toplamda 288 sporcunun katılacak.


Müsabakaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Öncelikle Aziz Şehir Elazığ’a gelen bütün kafilelerimize hoş geldiniz diyorum. İlimizde yapmış olduğumuz sportif müsabakalardan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bu sezonda İl Müdürlüğü olarak en iyi şekilde üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. Elazığ’ımızın zengin kültürleri barındıran, yöresel yemekleriyle, kürsü başı ile, yer altı kaynaklarıyla birçok medeniyete ev sahipliği yapıyor. Sizleri Aziz şehirde ağırlamaktan mutlu olduğumuzu belirtiyor, bu vesileyle de Şehrimize gelen tüm sporcu ve antrenörlere hoş geldiniz diyor, müsabakalarda başarılar diliyorum, ifadelerine yer verdi.