Okul Sporları 14-16 Şubat'ta

Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının her yıl organize ettiği Okul sporları müsabakalarının Cimnastik branşı için belirlenen takvim açıklandı.

Okul Sporları  14-16 Şubat'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

OKUL SPORLARI 14-16 ŞUBAT’TA

Elazığ Cimnastik branşı okul sporları branşı için 14-16 Şubat tarihleri arasında Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleşecek.
Cimnastik İl Temsilcisi Ahmet Polat’tan edindiğimiz bilgi doğrultusunda Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan okul sporları yarışmaların içeriğini açıkladı.
Yarışmada 14 Şubat tarihinde saat: 10.00’da Minikler (B) (Kız ve Erkek) kategorisi, 15 Şubat tarihinde saat: 10.00’da Minikler (A) (Kız ve Erkek) kategorisi ve 16 Şubat tarihinde ise saat: 10.00’da Küçükler, Yıldızlar ve Gençler (Kız ve Erkek) kategorilerinin Artistik Cimnastik yarışmalarının yapılacağını duyurdu.
Polat, ayrıca yarışmaya katılacak olan öğrencilerin lisans ve evraklarını en geç 10 Şubat tarihine kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine online yada elde teslim etmeleri gerektiğini; yarışma günü hiçbir evrak ve lisans alımı yapılmayacağını ve yarışmaya katılamayacağını bildirdi.