Oğuzhan Demir, MHP'den Adaylık Başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem Elazığ milletvekili adayı ve eski il başkanı Oğuzhan Demir, MHP Genel başkanlığına giderek Elazığ milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Oğuzhan Demir Yarım kalan işimi tamamlayarak Elazığ'a sahip çıkacağım' dedi.

Oğuzhan Demir, MHP'den Adaylık Başvurusunu Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem Elazığ milletvekili adayı ve eski il başkanı Oğuzhan Demir, MHP’den Elazığ Milletvekili Aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

MHP Genel Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Demir, birlik ve beraberlik ruhu için yarım kalan işini tamamlayıp Elazığ'a terinin son damlasına kadar hizmet edeceğinini belirtti.

TÜRKİYE, ARTIK BÖLGESEL DEĞİL; KÜRESEL BİR AKTÖRDÜR
MHP Elazığ Milletvekili Aday adayı Oğuzhan Demir, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekere; Cumhur ittifakının seçimlerden başarı ile çıkacağına inançlarının tam olduğunu söyleyerek: “Milliyetçi Hareket Partisi, kökleri dışarıda olan, zamana göre kurgulanmış dönemsel bir parti değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, fikriyatı ve idealleri ile gücünü sadece aziz Türk milletinden alan, millete hizmeti her şeyin üzerinde gören, milli ve maneviyat duygularının ağır bastığı idealleri olan inançlı bir harekettir. 2023 Seçimleri sonuçları itibari ile Türkiye açısından çok mühimdir. Ancak dünya tarihi ve küresel gelişmelerin seyri açısından daha da mühimdir. Türkiye, artık bölgesel değil; küresel bir aktördür. İçimizi yakan, kavuran felaketler bize apaçık bir şekilde Millî mutabakata dayalı Cumhur İttifakının 2023 Seçimlerinde zafere ulaşmasının bir zaruret olduğunu göstermiştir.” Dedi.


“YARIM KALAN İŞİMİ TAMAMLAYACAĞIM”
Oğuzhan Demir, Birlik ve beraberlik ruhunun, kendisinde uyandırdığı duygunun tarifsiz olduğunu ve Elazığ’a sahip çıkacağını belirterek; “ Kıymetli Elazığlı hemşerilerim, değerli dava arkadaşlarım, Hepiniz, memleketime olan sevdamı,  davama ve liderime olan sadakatimi ve teşkilatıma olan hizmetlerimi yakinen bilirsiniz. 2018 yılında bu hizmetlerime Elazığ milletvekili olarak devam etmeyi arzulamıştım. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve Genel Merkezimin takdirleriyle 2018 yılında Elazığ 1. sıra milletvekili adaylığı şahsıma tevdi edilmişti. Siz değerli hemşerilerim de beni uygun görmüş, oylarınızla milletvekili seçilme hakkını bana vermiştiniz. Evet, siz değerli hemşerilerimin oyları-onayları bana ve partime olmuştu. Ancak yurtdışı oyları sisteme dâhil edilince ve oyların tekrar sayılması için yapmış olduğumuz müracaatlar kabul edilmeyince maalesef kazandığımız milletvekilliği şaibeli bir şekilde el değiştirmiştir. İşte hikâyemiz, asıl o gün başlamış oldu. Yarım kalan işimizi tamamlamak ama bilhassa son 39 günlük süreçteki birlik ve beraberlik ruhunun bende uyandırdığı tarifsiz duygulara tüm kalbimle cevap vermek, aziz milletimize hizmet etmek için 16 Mart 2023 Perşembe günü Genel Merkezimize giderek milletvekilliği aday adaylığına resmi olarak başvurumu yaptım.” Dedi.

ELAZIĞ’A VE YARINLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIM”
Elazığ’a terinin son damlasına kadar hizmet edeceğinin vurgusunu yapan Oğuzhan Demir; “Bu necip millete ve davama terimin son damlasına kadar hizmet etmek taşıyabileceğim en büyük şeref, evlatlarıma bırakabileceğim en büyük mirastır. Elazığ’ımıza, yuvamıza, yarınlarımıza sahip çıkmak için yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili aday adayı olduğumu huzurlarınızda da ilan ediyorum. Bu kutlu yolda huzurlarınızda bir kez daha bize destek ve hayır duasını eksik etmeyen tüm dava arkadaşlarıma, dostlarıma, saygıdeğer Elazığlı hemşerilerime ve ilk günden beri yanımda dimdik duran kıymetli eşim ve aileme teşekkürlerimi arz ederim. Seçimlerin milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” Dedi.

Oğuzhan Demir, MHP'den Adaylık Başvurusunu Yaptı
Oğuzhan Demir, MHP'den Adaylık Başvurusunu Yaptı