Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı

Elazığ'da bir lisede 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen okul müdürü tutuklandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da bir lisede 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen okul müdürü tutuklandı.

Olay, Elazığ’da bir lisede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kız çocuğu CİMER’e şikayette bulunarak okul müdürü G.C.’nin kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Soruşturma başlatılırken, olayın duyulmasıyla 7 öğrenci daha şikayette bulunarak okul müdürünün kendilerini taciz ettiğini iddia etti. 28 Mart’ta gözaltına alınan G.C., bir gün sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken son olarak bir kızın daha şikayetçi olması üzerine G.C., yeniden ifadesi alınmak üzere polis tarafından adliyeye sevk edildi. Okul müdürü, Elazığ 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Davaya ilk günden müdahil olan Elazığ Barosu Avukatlarından Eda Vural tutuklama sonrası Elazığ Adliyesi çıkışında açıklamada bulundu.Tutuklamanın
yerinde bir karar olduğunu belirten Avukat Eda Vural şu ifadeleri kullandı.

8 öğrencinin şikayetiyle başlayan süreç bugün 9'ncu öğrencinin şikayetiyle devam etti.Şüpheli Elazığ Sulh Ceza hakimliği tarafından tutuklandı.Bizlerin yargılamaya olan inancını pekiştiren tutuklamayı yapan yargı makamlarına,sesimizi milyonlara duyuran siz basın mensuplarına,ayrıca bu sürecin başından beri bir baba olmanın hassasiyeti ile davranan meslektaşım Kurtuluş Kuyucu'ya saygı ve şükranlarımı sunuyorum.Süreci yakından takip edeceğiz"dedi.