Öğrenciler ve Veliler İsyan Etti

Elazığ'ın Esentepe Mahallesinde bulunan Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu öğrenci ve velileri, haklarında soruşturma açılan üç öğretmenin başka okullara görevlendirilmesine tepki gösterdi.

Öğrenciler ve Veliler İsyan Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elazığ’ın Esentepe Mahallesi’ndeki Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu’nda üç öğretmen hakkında henüz açıklanmayan bir nedenle soruşturma açıldı.

Öğretmenlerin haklarında soruşturma açılması nedeniyle okulda temel dersler boş geçmeye başladı. Bu nedenle öğrencilerin mağdur olduğunu ve sınavlara hazırlanamadığını belirten 60’a yakın öğrenci velisi okula yakın bir noktada toplanarak eylem yaptı.

“ÇOCUKLARIMIZIN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞTUR”

Öğrenciler ve veliler adına açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Gülşen Kahraman ,” Üç Öğretmenimizin haksız bir şekilde görev yerleri değiştirilmiştir. Bizler veli öğrenciler olarak öğretmenlerimizi yani Erdal Şahin, Hasret Yavşan, ve Hasan Düzgün’ü Mehmet Mihri Akıncı Ortaokuluna geri istiyoruz. Eğitim ve Öğretim Yılının ortasında böyle bir karar verilmesi eğitimi aksatmıştır. Çocuklarımız bir haftadır öğretmenlerini istemektedir. Okula bile gitmek istememektedirler. Çocuklarımız eve geldiklerinde öğretmenlerini okulda göremedikleri için “Okulun anlamsız olduğunu ve okulun hiç tadı yok “demektedirler. Bu sebeple çocuklarımızın psikolojisi bozulmuştur. Bu haksız görev değişikliğinin iptal edilmesini istiyoruz” diye konuştular.