Öğrenciler kendi harçlıklarını toplarayarak Yetimler Vakfı`na bağışladı

Elazığ İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri kendi harçlıklarından biriktirdikleri paraları Yetimler Vakfı Elazığ Temsilcisi Mikail Bahçeci`ye teslim ettiler.

Öğrenciler kendi harçlıklarını toplarayarak Yetimler Vakfı`na bağışladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık sınıflarından olan 6-A ve 6-B sınıfı öğrencileri, öğretmen  Cevdet Yanılmaz öncülüğünde topladıkları harçlıklarını, yetim çocuklara verilmesi için Yetimler Vakfı ElazığTemsilcisi Mikail Bahçeci`ye teslim ettiler. 
Böylesi bağışın kendisini çok duygulandırdığını belirten Yetimler Vakfı Elazığ Temsilcisi Mikail Bahçeci şunları dile getirdi;
“Elazığ İmam Hatip Hafızlık sınıfı olan 6-A ve B şubeleri  çok güzel bir iş yaptılar. Yeetim kardeşlerimiz için bu küçük kardeşlerimiz, büyük yüreklerini ortaya koyarak bize aslında büyük bir yardım topladılar. Çünkü onların yardımı ile bizim yardımlarımız çok bereketlenecektir. Bu işe vesile olan Müdire Yardımcımız Ayşe Hocama ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Cevdet  Yanılmaz Hocama çok teşekkür ederim.  Burda bulunan küçük kardeşlerimden Allah ebeden razı olsun.” dedi.