Muhtar Berk: Bizim İşimiz Hizmet

2009'dan bu yana görev yapan Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Eyüp Berk, Mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirme çabası içerisinde olduklarını, mahalleye yapılacak olan sosyal tesisin çalışmalarına ise seneye başlayacaklarını söyledi.

Muhtar Berk: Bizim İşimiz Hizmet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fevzi Çakmak Mahallesinde uzun yıllardır hizmet alanında görev yapan Mahalle Muhtarı Eyüp Berk, mahalleye yaptığı hizmetleri Haber Ayrıntı Gazetesine anlattı.

BERK: ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN YAPTIĞI EN BÜYÜK HİZMET ALT YAPI ÇALIŞMALARIDIR

Elazığ Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendiren Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Eyüp Berk, belediyenin özellikle alt yapı alanının önemli hizmetlerde bulunduğunu fakat mahalle bazında eksik kaldığını ifade etti.

Muhtar Berk;” Yaklaşık 3 dönemdir görev yapıyorum. Göreve geldiğim günden beri mahalleye güzel hizmetlerde bulunduk. İlk göreve geldiğim zaman Mahalleye taziye evi yaptırdık. Bunun dışında mahallemizde elektrik direkleri yetersizdi bunların çoğalmasını sağladık. Daha sonra mahalleyi ikiye bölen bir kanal vardı. Biz bu kanalı yeniden yaptırıp büyük bir bulvar açtık. Mahalle sakinlerinin kaliteli zaman geçirebileceği parklar yaptık. Elazığ Belediyesi’nin çalışmalarına gelecek olursak güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Ama mahalle bazında biraz eksik kalıyor. Mahalle içlerine fazla girmediler. Tabi Şahin Başkanın yaptığı en büyük hizmet şüphesiz alt yapı çalışımlarıdır. Hiçbir belediye başkanı alt yapı çalışmalarına cesaret edip giremediler. Sağ olsun Başkanımız alt yapı çalışmalarını çözdü. Alt yapı çalışmaları bittikten sonra inşallah bizde biraz rahat edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BERK: YAŞANAN DEPREMLERDE FAZLA BİR HASARIMIZ OLMADI

Yaşanan depremlerde diğer mahallelere nazaran çok fazla etkilenmediklerini ifade eden Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Eyüp Berk;” Yaşanan depremler diğer mahallelere nazaran bizde çok fazla bir etki yaratmadı. Tabi yıkımlar oldu ama bir başka mahallede 100 tane ise bizde 30 tane binada yıkımlar oldu.  Şu anda mahallemizde 35 tane ağır hasarlı ev var.  Ama bu evlerin 30 tanesi eski evler kısacası mahallemizde fazla bir hasar olmadı” açıklamalarda bulundu.

MUHTAR BERK: SOSYAL TESİS TALEBİMİZİ BELEDİYE BAŞKANINA İLETTİK

Muhtar Eyüp Berk;” Mahallemizde 6400 metrekarelik bir alana yapmayı planladığımız sosyal tesis projemiz var. Projemizi Belediye Başkanımıza ilettik. Bu sene yetişmez ama seneye bu tesis projemizi gerçekleştireceğiz.  Mahallemiz adına çok iyi olacak” dedi.

 BERK: BU YILDA ADAYIM

Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Eyüp Berk, 2024 yerel seçimlerine mahalle sakinlerinin yoğun talebi üzerine yeniden muhtarlığa aday olacağını açıkladı.

 Muhtar Eyüp Berk; “Mahalle sakinlerinin yoğun talebi üzerinde bu yılda adayım. Mahallemize hizmet etmek bizim görevimiz. Halkımız hizmet görevini bize verdiler” diye konuştu

HABER/AYLİN SOLMAZ