Muhtar Adayından Örnek Davranış: Mahalle Sakinlerine 6 Bin Meyve Fidanı Dağıtacak

Akpınar Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Deniz örnek bir çalışmaya imza atıyor. Muhtar adayı Deniz mahalle sakinlerine ücretsiz olarak 6 bin meyve fidanı dağıtacak. Dağıtım cuma günü saat 13:30'da Akpınar Mahallesindeki Eski Pancar Kooperatifi önünde yapılacak.

Muhtar Adayından Örnek Davranış: Mahalle Sakinlerine 6 Bin Meyve Fidanı Dağıtacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerine hızla yaklaşılırken muhtarlık yarışında da rekabet kızışıyor. Ancak bir muhtar adayı var ki tüm ülkeye örnek olacak bir çalışmaya imza atıyor.

 

Elazığ'ın köklü mahallelerinden olan Akpınar Mahallesinin Muhtar Adayı Orhan Deniz Akpınar Mahallesi Sakinlerine 6 bin adet meyve fidanını ücretsiz dağıtacak.

 

Çeşitli meyvelerden oluşacak fidanları hiçbir ücret almadan dağıtacak olan Orhan Deniz amacının hem şehir tarımına katkı sunmak hem de yeni nesillerin meyveyi dalından koparıp yemesini sağlamak olarak açıklıyor.

 

"Fidan bizden meyve sizden" sloganıyla kampanyasını başlatan Akpınar Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Deniz mahallesinin eski cazibeli günlerine geri dönmesi için canla başla çalışacağını belirtiyor.

 

Mahalle sakinlerinden destek isteyen Deniz şehrin merkezi mahallelerinden olan Akpınar'ın eski canlı günlerine dönmesinin zor olmadığını, güçlü projeler ve sağlam ikili ilişkilerle bunun çok kısa sürede sağlanabileceğini belirtti.

Deniz fidanların dağıtımının 23 Şubat Cuma günü Akpınar Mahallesindeki Eski Pancar Kooperatifi önünden saat 13:30 itibariyle yapılmaya başlayacağını belirtti.