Milli Servet Heba Oluyor

Halkımıza daha nezih ve konforlu hizmet vermek amacıyla şehrin birçok noktasına konulan otobüs duraklarında bulunan cam panolar, bilinçli olarak kırılmaya devam ediyor.

Milli Servet Heba Oluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizin birçok noktasına konulan ve halkımızın toplu ulaşım araçlarını beklemek için kullanılan otobüs duraklarındaki camların sürekli kırılması, milli servetin heba olması yanında şehirde çirkin görüntülerin oluşmasına da sebep oluyor.
Şehirlerin dekoratif kent mobilyaları olarak da görülen ve kent kimliğinin bir parçası olan duraklar ve açık hava reklam görsellerinin konulduğu cam panolarının sürekli kırılmasına rağmen, yetkililerin önlem almaması ve suçluları yakalama konusunda çalışma yapmaması tepkiyle karşılanıyor.
Şehrin ana arterleri üzerinde bulunması dolayısıyla tümü mobese kameraları tarafından görülen noktalarda bulunan durak ve cam panolarının sürekli kırılması ve ilgililerin,  sorunu yetkililere  taşımalarına rağmen, bu konuda herhangi bir çalışma yapılmaması, bu işi yapmayı alışkanlık haline getiren sorumsuz kişileri daha da cesaretlendiriyor ve aynı yanlış sürekli tekrar ediliyor.
Kırılan camların milli servet olduğu, her kırılan pano yerine takılan camların ciddi bir maliyet tutmakla birlikte,  camları kırılan panoların kötü görüntü oluşturduğuna dikkat çeken vatandaşlar, emniyet yetkililerinin bu konuya duyarlılık göstermeleri, bu işi yapan kişilerin yakalanarak gerekli cezaların verilmesiyle sorunun kısmen de olsa çözüleceğini ifade ediyorlar.
Bu konuda Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından mobese kameralarının takip edilmesiyle suçluların kısa sürede yakalanacağını ve bu çalışmanın caydırıcı olacağını ifade eden vatandaşlar, yetkililerin bu konuya duyarlılık göstermesini beklediklerini dile getirdiler.
 

Milli Servet Heba Oluyor
Milli Servet Heba Oluyor
Milli Servet Heba Oluyor
Milli Servet Heba Oluyor
Milli Servet Heba Oluyor
Milli Servet Heba Oluyor