Milletvekili Keleş'ten Dünya Çevre Günü Mesajı: 'Çevreni Koru, Geleceğini Koru!'

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, doğayı korumanın ve sürdürülebilir bir geleceğin önemine dikkat çekti.

Milletvekili Keleş'ten Dünya Çevre Günü Mesajı: 'Çevreni Koru, Geleceğini Koru!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Keleş, tüm vatandaşlara çevre bilincini aşılamak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş açıklamasında, "Bugün Dünya Çevre Günü! Doğamızı korumak ve sürdürülebilir bir gelecek için hepimizin üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz gerekiyor. Bugün, çevremizi temiz tutmak, geri dönüşüm yapmak ve doğal kaynakları korumak için neler yapabileceğimizi düşünelim. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için hep birlikte hareket etmeliyiz," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Çevreni Koru, Geleceğini Koru!" sloganıyla vatandaşlara seslenen Milletvekili Keleş, çevreyi korumanın gelecek nesillere bırakılacak en değerli miras olduğunu belirtti. Keleş, "Doğamızı, suyumuzu, toprağımızı korumak için bugün verdiğimiz sözler, yarın çocuklarımıza bırakacağımız miras olacaktır," diyerek açıklamasını sürdürdü.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlayan Keleş, bu özel günün toplumsal bilincin artmasına vesile olmasını temenni ederek, "Daha yaşanabilir bir dünya için hep birlikte hareket edelim," dedi.