Milletvekili Erol şehit ailelerini yalnız bırakmadı

Elazığ Dernekler Federasyonu'Yalnız Değilsin' projesi kapsamında Elazığlı şehit ailelerini İstanbul'da ağırladı.

Milletvekili  Erol şehit ailelerini yalnız bırakmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elazığ Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve İçişleri Bakanlığınca da desteklenen "Yalnız Değilsin" projesi kapsamında 26 Elazığlı şehidin 57 aile üyesi İstanbul'da ağırlandı.Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol  bu yıl 2. düzenlenen  “Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında tüm aileleri masalarında ziyaret ederek hasbihal etti. 


Şehit ailelerinin her daim yanında olduklarını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol "Türkiye’nin, devletimizin ve vatanımızın böyle yiğit evlatları olduğu sürece üniter devlet yapımızla, cumhuriyetimiz, değerlerimiz devlet gelenekleriyle ilgili hiç kimsenin kaygısı ve endişesi olmasın.Ülke için gözünü kırpmadan canını feda eden kahraman şehitlerimizin aileleriyle bir araya gelmekten onur ve şeref duyuyorum. 
Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen başta Vali Sn. Erkaya Yırık, ELFED Başkanı Faik İçmeli ve federasyon üyelerine teşekkür ederim"diye konuştu. 

Milletvekili Erol, 27 Mayıs 2020 tarihinde Suriye'nin İdlib bölgesinde yol kontrol devriyesi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Teğmen Canbert Tatar'ın babası Çetin Tatara plaket takdim etti

Proje kapsamda Akgün otelde düzenlenen moral yemeğine Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Elazığlı iş insanları, sanat, siyaset ve spor camiasından çok sayıda konuk katıldı.