Milletvekili Erol Keleş'ten Yeni Yıl Mesajı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Erol Keleş'ten Yeni Yıl Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Keleş mesajında: " Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2023 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, 2024 yılının Ülkemize, Aziz şehrimiz Elazığ’ımıza ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Yeni yılda, inancımızın gereği olan Peygamber Efendimizin “İki günü bir olan ziyandadır” Hadis-i Şerifini hayat düsturu haline getirdiğimiz ve bu anlayışla hareket ederek milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın da altını çizmek isterim. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır şekilde siz değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz.  Ülkemizde ve Elazığ’ımızda huzur ve güven ortamının yeni yılda daha fazla perçinlenerek birlik ve beraberlik içerisinde her zamankinden daha mutlu ve umutlu olduğumuz günler geçireceğimize dair olan inancım tamdır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, yeni yılda da birlik ve beraberliğimize yönelen tehditlerin başarıya ulaşması imkânsızdır. 
Yeni bir yıla adım atarken, Gazze'de yaşanan insanlık dışı katliamlara maalesef tanıklık ettik. Bu saldırılarda kaybedilen binlerce masum insanın hikâyeleri, vicdanlarımızda derin izler bıraktı. Bu zor zamanlarda, Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın simgelediği manevi değerlerin korunması ve Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı zulme dikkat çekmek, insanlığın ortak bir sorumluluğudur.
Ne yazık ki, bazı ülkelerin ve uluslararası toplumun bu trajedilere sessiz kalması, adalet duygumuzu zedelemiştir. Ancak unutmamalıyız ki, zalime karşı mazlumun yanında olmak, insanlık onurunun bir gereğidir. Herkes sırtını dönse dahi, bizler adalet ve barış yolundan ayrılmayacağız.
Vatanımız uğruna hayatlarını seve seve feda eden tüm kahraman Mehmetçiklerimizi de rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Kahraman Mehmetçiklerimizin anısını yaşatmak, gelecek nesillere onların fedakârlıklarını ve cesaretlerini aktarmak bizim sorumluluğumuzdur. Yiğitlerimiz, ülkemizin bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda ederken, bize de bu vatanı korumak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek düşer. 
Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının barış ve huzur dolu günler getirmesini, yarınların bugünden, yeni yılın bir önceki yıldan daha iyi olmasını dileyerek, başta hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum Elazığlı hemşehrilerimize, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, aziz milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi