Milletvekili Erol Keleş: '28 Mayıs'ta Türkiye Kazanacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 28 Mayıs pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri kapsamındaki çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Erol Keleş:  '28 Mayıs'ta Türkiye Kazanacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe, belde, mahalle ve şehir merkezindeki ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimleri sonucunda 323 milletvekiliyle meclisin yarıdan fazlasını Cumhur İttifakı’nın kazandığını, 28 Mayıs seçimlerinde de bu başarının taçlandırılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açık ara seçimi kazanarak hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti.

14 Mayıs seçimlerinden önce cezaevleri kapıları sonuna kadar açarak teröristlerin, serbest bırakacaklarını, Selahattin Demirtaş’ın özgür kalması için kendilerine oy verilmesi gerektiğini dile getirenlerin 14 Mayıs seçimlerinin sonuçlarını gördükten sonra bu söylemlerinden vazgeçtiklerine dikkat çeken Prof. DR. Keleş şunları söyledi:

“KHK'ları iptal edeceğim, FETÖ'cüleri tekrar devlete sokacağım, Selahattin Demirtaş'ı, Osman Kavala'yı derhal serbest bırakacağım' diyenler 14 Mayısta halkımızın ülkesinden yana tavır aldığını görünce tüm bu sözlerini inkâr edip milliyetçi söylemlere sarıldılar. Dün seçimi kazanma adına olmadık vaatlerde bulunanların bu tavırları onların gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasını sağladı.

Halkımız, iki yüzlü ve güven vermeyen siyasetçilere asla pirim ve geçit vermez ”

Ülkemizin önünde çok büyük fırsatlarla birlikte büyük tehditlerin de olduğuna dikkat çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Bu kritik süreçte ülkeyi emanet edeceğiniz kadrolar çok önemli. Burada seçici olmak mecburiyetindeyiz. Elazığlı hemşerilerimiz 14 Mayıs’ta; tecrübesiyle, hizmetleri ve onurlu duruşuyla 21 yıldan beri halkımızın güvenini kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri desteği, 28 Mayıs’ta daha da artıracak, rekor bir oyla Türkiye Yüzyılı'na merhaba diyecektir” dedi.