Milletvekili Adayı Yüksel Ercan 'Kovancılar Değişim İstiyor'

14 Mayıs seçimleri öncesi siyasi çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti, Milletvekili adayı Yüksel Ercan'ın girişimleri ile Kovancılar ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Milletvekili Adayı Yüksel Ercan 'Kovancılar Değişim İstiyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEMİRTAŞ: “İLÇE OLARAK DERTLİYİZ”

Yöremizden olan, ilçemizin evladı olan milletvekili adayı Yüksel Ercan tarafından hazırlanarak hizmete açılan SKM ile seçim çalışmalarını daha etkin bir şekilde yürüteceklerini ifade eden İyi Parti Kovancılar ilçe Başkan Yardımcısı Eren Demirbaş, ülke ve ilçe halkı olarak bu dertli olduklarını bu sorunların çözümünde yöreden biri olan Yüksel Ercan’ın gayretleri ile Elazığ ve Kovancıların çözüleceğini dile getirdi.

ERCAN: “BU YÖRE İNSANI OLARAK SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINA VAKIFIM”

Doğup büyüdüğü Kovancılar ilçesinde açılışını yaptıkları SKM’nin 14 Mayıs zaferinde önemli bir görev üstleneceğini ifade eden Yüksel Ercan, şunları söyledi.

“Bugün burada olmaktan, kendi bölgemin değerli insanları ile birlikte olmaktan çok mutlu ve bahtiyarım.

Bu bölgenin bir insanı olarak, bölgemizin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bilen biri olarak karşınızdayım.

İl Genel Meclisi üyeliğimiz döneminde bu bölgeye çok sayıda hizmeti getiren bir kardeşiniz olarak karşınızdayım.

Bugün de bölmemize daha büyük projeleri ve hizmetleri gerçekleştirmek amacıyla İyi Parti Milletvekili adayı olarak karşınızdayım.

Kovancılar, çok önemli potansiyellerine ve kaynaklarına ve ilimizin en büyük ilçesi olmasına rağmen kendinden beklenen gelişmeyi sağlayamamış bir ilçe konumunda.”

“KOVANCILAR, SORUN YUMAĞI”

Kovancılar’ın birçok sorunu olduğuna dikkat çeken İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan; “Kovancıların sanayi problemi var. Kovancıların organize sanayi problemi var, Kovancıların tarım ve hayvancılık konusunda problemleri var. Kovancıların sulama konusunda problemleri var. Kovancılarda her şey var fakat bunları harekete geçirecek bir siyasi irade yok.

“BİR DOKUNUP BİN AH İŞİTTİK”

Son iki yıl içerisinde Kovancılar’a en az 20 kez geldiğini ve her meslekten arkadaşlarımız ve dostlarımızla konuştuğunu ifade eden Ercan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu süreçte kimi dilediysem bir dokunup bin ah işittim. Çiftçilerimiz artan üretim maliyetlerinden dolayı tarlasını ekip biçemiyor. Yem fiyatları dolayısıyla besicilik ve süt üretimi tükenmiş durumda. Sanayi ve üretim tümüyle durmuş. Herkeste bir mutsuzluk, herkeste bir umutsuzluk hakim.”

“TÜRKİYE 14 MAYISTA ÖNEMLİ BİR KARAR VERECEK”

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta önemli bir karar vereceğini ifade eden İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan; “Ya bu kötü gidişata yeniden yetki verecek ya da bunların son bulması için bir değişimin önünü açacak. İyi Parti kadroları, ülkenin ve şehrimizin sorunlarına vakıf, bunları kısa sürede çözecek tecrübe ve deneyimlere sahip kadrolar. İyi Parti iktidarında ülkenin kaynakları yandaş holdinglere değil, halkımıza dönecek. İyi Parti iktidarında devleti büyük zarara uğratan geçiş garantili köprü ve tüneller ile hasta garantili hastaneler yapılmayacak. İyi parti iktidarında bu hizmeteler bizzat kamu kurumları tarafından ve kamu bütçesinden yapılacak ve işletilecek. Böylece devletin parası kasada kalacak ve halkına harcanacak.” Dedi.

“DESTEKLERİNİZE TALİBİM”

Bu yörenin insanı olarak destek isteyen Ercan, “Bana güçlü bir destek verin. Bilin ki bu desteğinizle sizleri mahcup etmeyecek. Sizlerin derdini kendi derdim bilip çözmeden başımı yastığa koymayacağım. Biz İyi Parti milletvekilleri olarak hizmete hazırız. Biz bu ülkenin ve bu şehrin yönetimi talibiz. İktidara geldiğimizde önce yağma ve tahribatları durduracağız. Adaleti ve devlete güveni tesis edeceğiz. Devlet kurumlarına kaybettirdikleri itibarını yeniden kazandıracağız. Valiler ve bürokratlar hükümetin değil devletin adamı olacak. Ehliyet ve liyakat en önemli kriterimiz olacak.” dedi.

 AV. SÖNMEZ: “14 MAYIS’TA ADALET VE MİLLİ İRADE KAZANACAK”

14 mayıs seçimlerinin siyasi tarihimizin en önemli seçimi olacağını ifade eden İyi Parti Milletvekili adayı Av. İrfan Sönmez, bu seçimlerde bir kişiyi ya da bir partiyi değil bir sistemi seçeceklerini söyledi.

14 Mayıs seçimlerinde hukukun, adaletin ve halkın iradesinin hakim olmasının kararının verileceğini ifade eden Sönmez, tüm tehditlere rağmen İyi Partinin 14 mayısta iktidara geleceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından İyi Parti Kovancılar SKM’ açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.