Mhp Milletvekili Adayı Semih Işıkver'in Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Elazığ 1. sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, 'Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin tüm halkımızı iyilikte, doğrulukta ve hayırda yarışa vesile kılması temennisiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, bu müstesna günlerin hayırlara vesile olmasını dilerim' dedi…

Mhp Milletvekili Adayı Semih Işıkver'in Ramazan Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıkver mesajında, “Bu mübarek ramazan ayında maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin birlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği, dua için açılan eller, eda edilen namazlar, okunan hatimler ile bereketle geçirdiğimiz oruçlu günlerimizin mükafatı olan Ramazan Bayramımızın Türk İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Ramazan ayının sağladığı manevi iklim ile kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatımızın bundan sonraki bölümünde de aziz milletimiz için güçlenerek devam etmesini niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin tüm halkımızı iyilikte, doğrulukta ve hayırda yarışa vesile kılması temennisiyle, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.