MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver'den Dereceye Giren Öğrencilere Destek

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Halk oyunları yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

MHP Elazığ Milletvekili  Adayı Semih Işıkver'den  Dereceye Giren Öğrencilere Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver,  Elazığ Yakup Kılıç spor salonunda gerçekleştirilen ‘Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması’na konuk olarak katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerin heyecanını paylaşan Işıkver,  yarışma sonunda Final okulları öğrencilerine ödüllerini taktim etti.
Ayrıca Işıkver, derece yapan ekiplere 10’ar bin TL destek verdi.
“KARDEŞLERİMİN MÜCADELESİNİ ALKIŞLIYORUM”
Ödül töreninde konuşma yapan, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver  “Bu kardeşlerimiz başarıya ulaşmak için çok ciddi bir gayret veriyorlar. Orada gerçekleştirmeye çalıştıkları sadece figürler değil bizim de korumaya yemin ettiğimiz bu şehrin töresi, bu şehrin kültürü, bu şehrin geleceği ve bu şehrin mukaddes değerleridir. O yüzden bu kardeşlerimin mücadelesini alkışlıyorum. Onlar sadece bizim evlatlarımız, geleceklerimiz değil aynı zaman da kültürümüzün de muhafızlarıdır, “ dedi. 
“IŞIKVER, DERECE YAPAN EKİPLERE 10’AR BİN TL DESTEK VERDİ”
Işıkver; “Ben burada 1. olan ve İlimizi ve Bölgemizi temsil edebilmek için yarışmaya katılacak ekibe 10 ‘ar bin  TL ağabeyleri olarak katkıda bulunmak istiyorum. Hepinizi çok seviyorum, özellikle sizin o çabanızı, sizin başarıya olan inancınızı ve sizin o figürleri yapmaya çalışırken ki gayretinizi ayakta alkışlıyorum. Sizler var oldukça, bu kültürümüzün mukaddes değerlerinin muhafızları var oldukça bize hiçbir şey olmaz,”  ifadelerini kullandı.