Mhp Çemişgezek İlçe Başkanı Akgünlü, 'Çemişgezek birilerinin hırs ve kaprislerine kurban edilemez.'

Çemişgezek Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Fatih Akgünlü, son günlerde Çemişgezek'te yaşanan olumsuzluklarla ilgili olarak gazetemiz Haber Ayrıntı'ya özel açıklamada bulundu.

Mhp Çemişgezek İlçe Başkanı Akgünlü, 'Çemişgezek birilerinin hırs ve kaprislerine kurban edilemez.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldikleri günden itibaren sonra ilçede yaşanan ve vatandaşların kendilerine ilettikleri sorun ve sıkıntıların çözülmesi noktasında ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli irtibat halinde problemlerin takipçisi olduklarını ifade eden MHP Çemişgezek İlçe Başkanı Akgünlü, köy köy gezerek köylülerimizin sorunlarını hem bizzat yerinde gördüklerini hem de kendileriyle bir araya geldiklerini dile getirdi.
YANLIŞLARI DİLE GETİRMEK İLÇEMİZE GÜÇ KATAR
Cumhur ittifakı üyesi siyasi partilerle herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getiren Başkan Akgünlü, “Cumhur ittifakının gereklerini Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları çerçevesinde yürütüyoruz. Ancak söz konusu ilçemizin menfaatleri, halkımızın çıkarları ise yanlış gördüğümüz hususlara dikkat çekiyor ve ilgilileri uyarı görevimizi yapıyoruz.
İlçelerinin geçtiğimiz günlerde Hükümet Konağı inşaatının durdurulması ile gündeme geldiğini ifade eden MHP İlçe Başkanı Akgünlü,  konunun ilgili bakanlıklara taşınması sonucu Hükümet Konağı inşaatının yeniden başladığını ve her şeyin ilgili yasalar çerçevesinde ilerleğini dile getirdi.
Birilerinin; kendi hırs, kapris ve şahsi ikbal hesapları üzerinden ortaya koyduğu tavır ve yönetim anlayışının Çemişgezek ilçesine ve halkına zarar verdiğini, ilçelerinin sürekli olumsuzluklara gündeme geldiğini dile getiren MHP İlçe Başkanı Akgünlü, buna asla geçit vermeyeceklerini dile getirdi.
İÇ İŞLERİ BAKANI SOYLU İLE GÖRÜŞÜLDÜ
İlçelerinde yaşanan birtakım olumsuzlukların giderilmesi amacıyla Tunceli MHP İl Başkanı Melike Gökalp’in İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve birçok devlet büyüğü ile görüşerek konuların detayları hakkında bilgi verdiğini ifade eden MHP Çemişgezek İlçe Başkanı Akgünlü;  bu görüşmelerde Çemişgezek’in her dönem devletinin ve bayrağının yanında yer aldığını,  kimden ve nerden gelirse gelsin  ilçeye yapılan haksızlık ve usulsüzlüklere meydan vermeyeceklerini dile getirdiklerini belirtti.