Mhp Aday Adayı Semih Işıkver'den Görkemli Açılış

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, Seçim İletişim Merkezi'ni görkemli bir açılış töreniyle hizmete açtı.

Mhp Aday Adayı Semih Işıkver'den Görkemli Açılış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış törenine MKYK Üyesi Alper Erdem, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Elazığ Şube Başkanı Reha Talha Aygen, Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe ve Belde Başkanları, MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayları, Fatma Sevinç Oğuzhan, Nurettin Bahçeci, Yağmur Seda Fırat, Mehmet Atıcı, bağlı sendika ve vakıf başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Konuşmasını yapmak için alkışlar arasında kürsüye gelen MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, Cumhur İttifakı ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan bir konuşma yaptı.
Işıkver, “Öncelikli hedefimiz, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı birinci turda seçtirmek, TBMM’de MHP’yi etkin ve güçlü kılmak ve Elazığ’da Cumhur ittifakı olarak 5-0 yapmaktır ”dedi.
Konuşması coşkulu kalabalık tarafından sık sık tezahürat ve alkışlarla kesilen  MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı.
“ELAZIĞ’DA KARDEŞLİK İLMEK İLMEK İŞLENMİŞ, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMUŞTUR”
“Elazığ, sadece bir şehrin adı değildir. Elazığ, hoşgörünün, cesaretin, asaletin, dik duruşun, memleket sevgisinin ve kadirşinaslığın sembolüdür. Elazığ’da kardeşlik ilmek ilmek işlenmiş, Türkiye’ye örnek olmuştur. Elazığ, milletini her zaman sevmiş, bölücülüğe ve ayrımcılığa asla fırsat vermemiştir. Bu şehrin topraklarında, velilerin nuru, evliyaların duaları ve şehitlerin ruhu kol gezmektedir. Engin hoşgörü sahibi, mütevazi yaşamın örnekleri, Kazım Efendi, Rıfat Efendi, Beyzade Efendi, İmam Efendi, Hacı Hulusi Efendi ve diğer birçok güzel insan sadece Elazığ’ın değil bölge insanının da umut kapısı olmuşlardır. Bu şehir ve bu topraklar her zaman umudun, kardeşliğin, kurtuluşun ve mutluluğun kapısı olmuştur.”
“ELAZIĞ YORGUN, ŞEHİTLER DİYARI ELAZIĞ’LININ BOYNU BÜKÜKTÜR”
“Bu şehrin insanı, ülkesi için babayiğit, dostları için mert, milleti için vefakar ve cefakardır. Elazığ, her zaman büyük hedeflere, bir ve diri olarak, kardeşlik hamuru ile yoğrularak ulaşmıştır. Ancak bugün evliyalar diyarı mahsun, Elazığ yorgun, şehitler diyarı Elazığ’lının boynu büküktür. Elazığ’ın gerçek siyasi ve sosyal yapısı şu an görünen tabloyla özdeş değildir. Ancak gidişat böyle devam ederse propaganda  ve toplum mühendisliğiyle şekillenen siyasi ve sosyal hava giderek şehrin dinamiklerine yerleşecek ve Elazığ’ı kapsama alanınınız dışına  çıkaracaktır.”
“14 MAYIS SEÇİMLERİ ŞEHRİMİZ İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”
“14 Mayıs seçimleri şehrimiz için bir dönüm noktasıdır. Elazığ’ımızın asli unsurlarına kavuşması, şehrin “öz dokusuna”, aslına rücu etmesi bizim için hayati bir önem taşımaktadır.. Bu yola çıkmamızın en önemli sebebi de taşıdığımız bu kaygılarla birlikte, teşhiste olduğu kadar, tedavi sürecinde de başarılı olacağımıza inancımızdır. Milliyetçi Harekete 2 (İki ) dönem yerel seçim, 5 (Beş) dönem milletvekilliği seçim zaferi kazandıran şehrimizin son dönemlerde ortaya koyduğu siyasi neticeler ümidimizde hiçbir kırıklığa sebep olmamalıdır. Zira şehirde ki potansiyelin iyi değerlendirildiği vakit sürecin yeniden bir zaferle taçlanacağı ve neticeleneceği bir hayal değildir.”
“BİRLİK OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ, TEK BİR SES, TEK BİR NEFES OLACAĞIZ”
“14 Mayıs seçimleri Türkiye ve Türk Milleti için çok önemli bir seçimdir. Tarih bize göstermiştir ki; bu vatanı savunmak, bu vatanı fetihten daha zordur. Bu yüzden birlik olacağız, beraber olacağız, tek bir ses, tek bir nefes olacağız. Gün birleşme günüdür. Gün bütünleşme günüdür. Gün kardeşlik ve kucaklaşma günüdür. Gözlerine mil çekilmiş milletimizin; görmeyen gözü, duymayan kulağı, kalem tutmayan eli ve kendisini ifade edemeyen dili olacağız. Aç olanlara ekmek, çıplaklara örtü, öksüzlere ve yetimlere şefkat kesileceğiz. Onun için; güneş gibi her bacadan girmeli, yağmur olup her tarlaya düşmeli, tohum olup her toprakta yeşermeliyiz. 
“TÜM ELAZIĞ’LI HEMŞERİLERİMİ MHP’DE BULUŞMAYA, KUCAKLAŞMAYA VE BİRLEŞMEYE ÇAĞIRIYORUM”
“Bugün birbirimizi, kırma,  dışlama, hor görme, küçümseme ve küstürme günü değildir. Artık zaman, her yere, herkese ve her gönüle ulaşma zamanıdır. Artık zaman, uyanma, uyandırma, dirilme, direnme ve direnç gösterme zamanıdır. Elazığ’ın kalkınması ve gelişmesi için, Elazığ’lının mutlu ve huzurlu olası için, Türk devletinin bugüne kadar ki kazanımlarını kaybetmemesi için, öncelikli hedefimiz, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı birinci turda seçtirmek, TBMM’de MHP’yi etkin ve güçlü kılmak ve Elazığ’da Cumhur ittifakı olarak 5-0 yapmaktır. Elazığ için; Elazığ’ yeniden şaha kaldırmak için; Tüm Elazığ’lı hemşerilerimi MHP’de buluşmaya, kucaklaşmaya ve birleşmeye çağırıyorum.  Gelin Bir olalım, Diri olalım, İri olalım. Bizler göreve hazırız. Biz çalışmaya hazırız ve Elazığ’ı yönetmeye talibiz.” 
“ELAZIĞ’DA ZAFER VADEDİYOR”
“1977, 1989, 1991, 1999, 2011, 2015 tarihlerinde MHP’si Elazığ’da tarih yazmıştır. Bu muhteşem zaferlere imza atan değerli büyüklerim de şu anda aramızdalar, yanımızdalar. Onlarla yan yana yürümekten, onlarla beraber olmaktan onur duyuyorum. Bu muhteşem zaferleri bizlere yaşattıkları için onlarla gurur duyuyorum. Bizler,  MHP’sinin zafer elde ettikleri tarih aralıklarına baktığımız da emin olun ki 2023 tarihini ve son iki rakamını da göz önünde bulundurduğumuzda Türk milliyetçilerine, Milliyetçi- Ülkücü harekete,  Elazığ’da zafer vadediyor.”
“14 MAYIS’TA YENİ BİR ÇAĞ AÇACAĞIZ”
“Emin olun 14 Mayıs’ta yeni bir tarih yazacağız. Tıpkı Orhun’dan seslenen Bilge Kağan gibi.  Bizlere inanın, 14 Mayıs’ta yeni bir çağ açacağız. Tıpkı Sultan Fatih gibi. 14 Mayıs’ta Elazığ’da yeni bir tarih yazacağız. Tüm samimiyetimle söylüyor ve haykırıyorum!  “Bu yürek bizde vardır”.  “Bu bilek bizde vardır”.  “Bu cesaret bizde vardır”.  Çünkü ‘’Acizler için zor, korkaklar için müthiş olan şeyler, kahramanlar için idealdir.’’  Türk milletinin gerçek kahramanları Türk milliyetçileridir.Her karanlığın ardında gizlidir bir IŞIK, Adsız şansız olsa da, en büyük kahramanlık; Göz kırpmadan ileriye atılıp bir daha dönmemektir.”
“HEPİNİZE KATILIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“İçin de bulunduğumuz seçim sürecinin Elazığ’ımız ve insanlık tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamış olan, nice devletler ve imparatorluklar kuran, devlet olmanın onuruna, millet olmanın haysiyetine, vatan sevgisine ve kutsal değerlerin yüceliğine erişmiş olan  büyük Türk milleti için hayırlara vesile olmasını diliyor, Allah(c.c) yar ve yardımcımız olsun.” 
Yapılan konuşmanın ardından MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, Seçim İletişim Merkezi’nin açılış kurdelesini katılımcılar ile birlikte dualar eşliğinde kesti.