Meydan, Koç Yiğitlerle Dolacak

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin 13 Kasım Pazar günü İstasyon Meydanın da düzenleyeceği 'ADAY BELLİ,KARAR NET' mitingi öncesi hummalı bir çalışma içerisinde olan Mhp İl Başkanı Semih Işıkver ve teşkilat mensupları,ülkücü camianın duayen isimleri gitmedik Mahalle,Belde,İlçe,Stk ve çalmadık kapı bırakmayarak Elazığlıları mitinge davet ediyorlar.

Meydan, Koç Yiğitlerle Dolacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 seçimleri öncesinde mitinglerini başlatan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 13 Kasım Pazar günü ilimize geliyor.
İstasyon meydanında saat 14.30’da yapılacak büyük miting için MHP teşkilatları tümüyle sahaya inmiş durumda.

MİTİNG ÖNCESİ MUHTEŞEM ŞİİR

MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli parti gurup toplantısında Elazığlı destan şairi  Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu’nun şu dizelerini okuyarak Elazığ’ı bir hafta öncesinden hareketlendirmişti.
İşte o şiir:
Şu yeryüzü er meydanı,
Gönül sevmez her meydanı.
Yüreksize yorgan döşek,
Koç yiğide ver meydanı.
Gakkoş, Dadaş sıra sıra,
Elaziz’de Çayda Çıra,
Erzurum’da bar meydanı,
Ey içi boş, dışı süslü!
Eli kirli, yüzü paslı!
Yetişsin Asım’ın nesli,
Etsin sana dar meydanı!

BAŞKAN IŞIKVER GECE-GÜNDÜZ SAHADA

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin ilimizde gerçekleştireceği mitinge büyük bir önem veren Başkan Işıkver, günün önemli bir bölümünü mitinge davet programlarıyla geçiriyor.
Tüm teşkilatlar, il genel meclisi ve Belediye meclis üyeleri, eski il başkanları, ülkücü hareketin önde gelen isimleri ile MHP davasına gönül vermiş isimsiz kahramanlarla planlamalar yapan Başkan Işıkver, sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar  programlara katılıyor ve halkımızı Pazar günü gerçekleştirilecek mitinge davet ediyor.

MAHALLE TOPLANTILARI 

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, miting öncesi  mahalle gezileri yaparak vatandaşlarla görüşüyor, ve mitinge davet ediyor.
Bugüne kadar 30 mahallede toplantılar yapan Işıkver, büyük salon programlarına da katılarak miting hakkında bilgiler vererek vatandaşları  davet ediyor.

“BU ÜLKE İHANET EDENLERLE EMANET EDİLEMEZ”
 
2023 seçimlerinin Türkiye ve bölgemiz için önemine dikkat çeken Başkan Işıkver, “Bir tane sol partiyi iktidara getirmek için çalışan 5 tane sağ parti var. 5 tane sağ partinin de ayrı bir özelliği var. Bunların hepsi de liderine ihanet edenlerin partisi. Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu sayın Cumhurbaşkanına ihanet etmişlerdir. Parti kurmuşlar. Meral Akşener genel başkanımıza ihanet etmiştir. Değerlerimize ihanet etmiştir. İnandıklarımıza ihanet etmiştir. Temel Karamollaoğlu Necmettin Erbakan’ın emanetine ihanet etmiştir. Yani bir ihanet şebekesi hepsi.  Bu ihanet şebekesi yerine göre  kendisini;  sağcı, milliyetçi, muhafazakar, dindar görüyor lakin hepsi ülkeye ihanet edenlerin değirmenine su taşıyor.  Vatandaşı koparacakları zaman yerine göre kendini böyle tabir edenler bir tane sol partiyi, MLKP’yi, DHKP-C’yi, TİKKO’yu, PKK’yı hamisi olarak gören kendini onlara hami gören ve Türkiye’deki Türkiye karşıtı güçlerin bütününü bir şemsiye altında birleştirmiş Cumhuriyet Halk Partisi’ne iktidar arıyor” dedi. 

MECLİS ÜYELERİ İLE MUHTARLARLA TOPLANTI

MHP il başkanlığının düzenlediği ‘köy toplantıları’ programında il genel meclis üyeleri ile köylerin temsilcileri muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 13 Kasım tarihindeki mitingine de davet edildi
Toplantıda konuşan MHP İl Genel Meclis Üyeleri Aytunç Sunguroğlu ve Osman Dilek, ayrım yapmaksızın köylerin sıkıntılarını çözmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

TELEVİZYON PROGRAMLARI

13 Kasım Pazar günü yapılacak büyük miting için ilimiz televizyonlarında da önemli programlar yapılıyor. MHP İl ve İlçe  başkanlarının  yanında ülkücü camiada saygınlığı ve ağırlığı olan isimler televizyon programlarıyla hem siyasi gündemi değerlendiriyor hem de Bahçeli’nin mitinginin önemine dikkat çekerek halkımızı davet ediyorlar.

TANITIM VİDEOLARI VE AÇIK HAVA REKLAMLARI

13 Kasım günü yapılacak miting için özel olarak hazırlanan tanıtım ve mitinge davet videoları da televizyonlarımızda ve sosyal medya mecralarında büyük ilgi görüyor. İl Başkanı Işıkver ve ana kademe başkanları mitinge davet cümlelerinden oluşan kısa videolar izlenme rekorları kırıyor.
Şehrin genelinde bulunan açık hava reklam platformları da önemli oranda MHP’nin gerçekleştireceği mitinge görsellerine ayrılmış durumda. Bunlara ilaveten şehrin her bir yanı bayraklarla ve afişlerle de donatılmış durumda.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

MHP İl Başkanı Semih Işıkver’in ciddi bir plan ve program çerçevesinde yürüttüğü çalışmaların sonuç verdiğini ifade den vatandaşlar, bu samimi ve gayretli çalışmanın semeresinin Pazar günü alınacağı ve istasyon meydanının tarihi bir günü yaşayacağını dile getiriyorlar.