Metin Bulut Gençlerle Biraraya Geldi

Elazığ milletvekili AK Parti MKYK üyesi Metin Bulut Keban, Baskil ve Ağın ilçelerinden gelen gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Metin Bulut Gençlerle Biraraya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatırlanacağı üzere milletvekili Bulut dönem dönem ilçe ve şehir merkezindeki gençlerle buluşma etkinlikleri gerçekleştiriyor. En son Palu gençliği ile buluşmuşlardı.

Keban ilçesinde gerçekleşen gençlik buluşmasında gençlik kolları başkanı Emre Burak Kürüm ve yönetim kurulu da kendilerine eşlik ettiler. 

Etkinlik alanında gençlerle buluşan Metin Bulut gençlerle karşılıklı söyleşi gerçekleştirdi.
Gençlerin tertip etmiş olduğu sportif etkinliklere katılan Metin Bulut etkinliğin sonunda şu açıklamalarda bulundu.

Bizler ilk gençlik yıllarımızdan itibaren sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında yerimizi almış kişileriz. İnsanın gençlik döneminde sivil toplum faaliyetleri içerisinde olması onu kendi kuşağı içersinde avantajı bir noktaya taşıyor. Bı çalışmalarda sadece tecrübe değil yetenekler de gelişiyor. Yıllardır gençlerimizle birlikte onların düzenlemiş oldukları etkinliklere katılıyoruz. Gençlerle yola çıktık ve gençlerle yola devam ediyoruz. Gençlerle iletişim halinde olmak aslında insanın kendi geleceğine dokunması anlamına geliyor . AK Parti teşkilatları ve özellikle gençlik teşkilatları sahasında dünyaya örnek çalışmalar ortaya koymuş tecrübeli ve çalışkan teşkilatlardır. Şüphesiz bu gerçeğin en güzel örneklerinden birisi Elazığ Gençlik Teşkilatımızdır.  Teşkilatımızın çalışmalarında ter döken, emek veren tüm gençlerimizi tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi gençlerimizle muhtelif yer ve zamanlarda bir araya geleceğiz. Hasbihal edeceğiz, tecrübe aktarımlarında bulunacağız, onları anlayıp dinlemeye çalışacağız. Şehrimizin her tarafında farklı vesilelerle gençlerimizle buluşuyoruz ve buluşmalarımız devam edecek. Bugün programımıza katılan Keban, Baskil ve Ağın’lı gençlerimizi muhabbetle kucaklıyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, varolsunlar. Gençlerle başladık, gençlerle yola çıktık, gençlerle yola devam edeceğiz. Yakın zamanda şehrimizin başka bir noktasında yine gençlerle buluşacağız. Hayır ve bereket dolsun."dedi