Merhum Hamza Yanılmaz Anıldı

Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekillerinden Hamza Yanılmaz, vefatının 12 yıldönümünde kabri başında anıldı.

Merhum Hamza Yanılmaz Anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akıncılar Derneği tarafından her yıl düzenlen anma programına dernek Başkanı Tevfik sadak, Osmaniye Gençlik ve Spor il Müdürü Sedat Acar, Ak Parti milletvekili aday adayı Haydar Evliyaoğlu, EKİDER Başkanı Emrah Seçer, merhum Yanılmazın çalışma arkadaşları ile sevenleri katıldı. 
Evrensel Kuran İlimleri Derneği hafız öğrencilerinin Kuran’ı Kerim tilavetleri ve dualarının ardından bir konuşma yapan Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak şunları söyledi.
“Bilindiği gibi Elazığ Akıncılar Derneği olarak 12 yıldan beri merhum başkanımız Hamza Yanılmaz’ı her yıl vefat yıldönümünde dualarla anıyoruz.
Merhum Hamza Yanılmaz, Elâzığ belediye başkanlığı ve milletvekilliği dönemindeki hizmetleriyle birlikte özellikle Altıyumruk Spor Okulu’nda gençlerimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesinde büyük emekler vermiş bir büyüğümüzdür.  Belediyecilik alanında destansı hizmetleri şehrimizle buluşturan, milletvekilliği döneminde şehrimiz için birçok projenin hayata geçmesini sağlayan, sosyal ve sportif çalışmalarıyla değerlerine bağlı bir nesil oluşturmak adına samimi gayretler ortaya koyan merhum Hamza Yanılmaz hocamız, bu özelikleriyle de halkımızın gönlünde ayrı bir yer ve saygınlık elde etmiştir. Genç yaşta kaybettiğimiz hocamıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, programımıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”