Meral Akşener Elazığ'a Geliyor

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a Gelecek Olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Elazığ programı iptal olmuştu.

Meral Akşener Elazığ'a Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ programı iptal olmuştu.

Akşener’in Ankara’da başka bir programı olduğu için Elazığ ziyaretinin iptal edildiği öğrenilmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere 5 Kasım Cuma günü Elazığ’a gelecek. Bingöl’den Elazığ’a gelecek olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kovancılar İlçesinde esnafları ziyaret ettikten sonra şehir merkezine geçecek. Elazığ’da esnafları ziyaret edecek olan Meral Akşener, sonrasında Diyarbakır’a giderek, Ankara’ya hareket edecek.

Elazığ İyi Parti İl Başkanı Mevlüt Or Genel Başkan Akşener’in programı öncesi açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada İl Başkanı Or şu ifadeleri kullandı;

Ülkemizin siyasi kaderini değiştirecek olan İYİ Parti ve değerli Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener, 05 Kasım 2021 Cuma günü Bingöl gezisini müteakip Elazığ’a bir dizi esnaf gezisi ve İYİ Parti üyeleri, Elazığ halkı ile bir araya gelmek üzere ilimize teşrif edeceklerdir.

            Sn.Genel Başkanımız miting gezileri değil, milletin derdini dinlemek, mağduriyetleri belirlemek, ülkemizin ekonomik sıkıntılar yaşadığı şu dönemde bir nebze olsun milletimizin yüreğine su serpmek, siyasilerin ve geleceğimizi yönlendirecek hükümetlerin yol haritalarını, milletin istekleri, temenni ve dileklerine göre çizmek için her il, ilçe, belde, mahalle ve köylerimizi gezerek birebir görüşmeler yapmakta, onları dinlemektedir. 

            Bu gezilerde halkımızın dertlerini, arzu ve isteklerini not alarak Genel Kurul konuşmalarında ülkemize, Milletin Kürsüsünde milletin sesini duyurmaktadır. Sn. Genel Başkanımız özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin görüş, öneri ve fikirlerine ayrıca saygı duyarak, onların dertlerini ayrı ayrı dinlemektedir. Bu gezi ve ziyaretlerin sonucunda eksiklik, sıkıntı ve olması gerekenleri de hükümete uyarı niteliğinde hatırlatmakta ve tüm konuların birebir takipçisi olmaktadır.

            Elazığ halkının Eli-Azığ (Azığı bol) şanı ve unvanı, Elâzığ halkının özelliklerini belirten sekiz köşe şapkanın her köşesinin anlamı itibarıyla misafirperverliğini göstereceğinden, Sn.Genel Başkanımızı Ana, Bacı, Devlet İnsanı niteliğinde karşılayarak ağırlayacağından hiç şüphemiz yoktur.

            Tüm İYİ Parti üyelerimiz, siyasi partiler ve üyeleri ile tüm Elazığ halkımız davetlidir’’dedi.