Mediline Hospital'de Gaziler Günü Ziyareti

Mediline Hospital Hastanesi 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ şube Başkanı M.Namık BULUT ve yönetim kurulu üyelerini Mediline Hospital hastanesine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Mediline Hospital'de Gaziler Günü Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Eylül Gaziler günü anısına Gazilerimiz tarafından Medline Hospital adına bir plaket takdim edildi. Bu anlamlı günde Gazileri hastanelerinde ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade eden Mediline Hospital Hastane Müdürü M.Kürşad KARAHÜSEYİNOĞLU. Bugünlere gelmemiz de şehitlerimizin ve sizlerin katkısı oldukça fazladır gazilerimizin göstermiş olduğu vefa geleceğimize ışık tutmaktadır. Ülkemizin her karış toprağında sizlerin emeklerine şahitlik ediyoruz. Gazilerimiz ulvi bir görevi icra ettiğinizden ötürü teşekkür ediyor, Bu vesile ile 19 Eylül Gaziler gününüzü kutluyor, Ahirete intikal eden Şehitlerimize ve Gazilerimize Allah’tan rahmet, sağ olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum’’dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı M.Namık BULUT  bu anlamlı günde MedilineHospital Hastanesinde ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Gazileri unutmadıkları ve tüm gazilerimize imkanlarını seferber ederek kullandıkları  için Hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederek Medline Hospital'den ayrıld.