Marmara'dan Elazığspor'a Tam Destek

Özel Elazığ Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bugün öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Elazığ'ın simgesi olan Elazığspor'u 55. Yıl dönümünde yalnız bırakmadı.

Marmara'dan Elazığspor'a Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmara Eğitim Kurumu öğrencileri ve öğretmenleri Elazığspor Tesislerine bir ziyaret düzenlediler. Yüze yakın öğrenci Elazığspor ’un bayrağını omuzlarına alıp sloganlar eşliğinde okul binalarından Elazığspor tesislerine kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Tesise varan öğrenciler  "Hiç bir şeye değişilmez senin sevgin bambaşka" sloganlarıyla Elazığspor oyuncularını destekledi ve Elazığspor ‘un 55.  Yıl dönümünü kutladı.
Özel Elazığ Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetim kurulu üyesi Eralp Sarıkamış TFF 3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma savaşı veren Elazığspor 55. yaşını kutladığını belirtti. Marmara ailesi Elazığspor oyuncuları ve yönetim kurulunu mutlu etmek amacıyla pasta ve baklava ikramında bulundu. Marmara Eğitim Kurumları hafta sonu Doğukent Stadyumu’nda yapılacak olan maç için altı yüz bilet alarak Elazığspor’a maddi manevi destek olacaklarını ve sevgilerinin takımlarına karşı daim olacağını vurguladı.
Elazığspor ‘un Başkanı Serkan Çayır, öğretmen ve öğrencilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek okulun yönetim kurulu üyesi Eralp Sarıkamış’a Elazığspor forması takdim etti.
Ziyaretin sonlarına doğru Marmara Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencileri oyuncular ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çekildi.