Kılıçdaroğlu'na Bilboardlı Provokasyon

Partisinin gurup toplantısı ve İBB tarafından yapılacak olan Gazi MTAL'in temel atma törenine katılmak üzere bugün ilimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesinde büyük bir provokasyona imza atıldı.

Kılıçdaroğlu'na Bilboardlı Provokasyon
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu’nun gezinin başlayacağı Pazartesi günü işe gidenler, şehrin birçok noktasında birçok Chp’linin sözlerinin yer aldığı billboardlarla karşılaştılar.
Özellikle Chp’de aykırı söylem ve çıkışlarıyla öne çıkan isimlerin sözlerinin yazılı olduğu billboardları Ak Parti Elazığ İl Başkanlığının organize ettiği öğrenildi.

 PROVOKASYON KİME YARAR?

Seçimlere kısa bir süre kala partilerin kendilerini ifade etmeleri ve Projelerini anlamaları yerine rakip partiler üzerinde antipropaganda yaparak algı oluşturulması düşünülse de bunun sahaya gerginlik ve husumet olacak yansıyacağı ifade ediliyor.
Her partinin kendi plan ve programını yapması kadar doğal bir çalışma olamayacağını ifade eden vatandaşlar, billboardlı provokasyon yapan çevreleri daha sağduyulu ve kendilerini anlatan çalışmalar yapması gerektiğini ifade ediyorlar.

KİME YARAR?

Chp'nin ilimizde parti gurup toplantısı yapacağı ve İBB tarafından yapılacak Gazi MTAL’in temelinin atılacağı günlerde yapılan billboardla provokasyonun, CHP’yi küçültmek yerine daha da büyüteceği, buna karşın az çok  kimin yaptığı çok belli olan bu çalışmanın yapanlara ve ona yakın çevre ve siyasi partilere olumsuz yansıyacağı ifade ediliyor.

HER YERDE SÖYLENDİ, YAZILDI

Billboardlarda bazı Chp’lilere ait sözlerin bugüne kadar rakip siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri ve il başkanlarınca başta televizyon programları olmak üzere yüzlerce kez ifade edildiği ve birçok medya mecrasında dile getirilmesine rağmen, Kılıçdaroğlu’nun ilimize geldiği gün billboardlarda yer bulması provokasyon olduğu gibi siyasi yetersizlik ve acziyeti ortaya koyması açısından da ilginç bulundu.
Meşru zeminde muhalefet yapmak ve gerçekleri birebir insanlara anlatmak gibi ilkeli siyaset yapmak yerine, gece yarısı provokatif billboard siyaseti yapmak, 12 Eylül öncesine özlem olarak yorumlandı.