Karate Heyecanı Sona Erdi

Anadolu Karate Yıldızlar Grup müsabakaları, 6 ilden( Bingöl, Muş, Tunceli, Van, Malatya ve Elazığ) 85 sporcunun katılımıyla, Şehrimiz ev sahipliğinde, Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz müsabakalarda, İlimizi temsil 11 sporcudan, 7 sporcumuz dereceye girmiştir.

Karate Heyecanı Sona Erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Karate Yıldızlar Grup müsabakaları, 6 ilden( Bingöl, Muş, Tunceli, Van, Malatya ve Elazığ) 85 sporcunun katılımıyla, Şehrimiz ev sahipliğinde, Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz müsabakalarda, İlimizi temsil 11 sporcudan, 7 sporcumuz dereceye girmiştir. 3 gün süren organizasyon da, Yıldızlar kategorisinde sporcularımızın azmine ve mücadelelerini ortak olduğumuz müsabakalarda, İlimizi temsilen dereceye giren sporcularımız;

Yıldız Kızlar;
50 kiloda Elif HAMEDİ -  BİRİNCİ
+54 kiloda Dilasu CAN – İKİNCİ

Yıldız Erkekler;
32 kiloda Muhammed Mustafa TUNÇ -ÜÇÜNCÜ
52 kiloda Halil Arda ALKAYA - BİRİNCİ
56 kiloda Muhammed Eyüp KAYMAZ - BİRİNCİ
60 kiloda Muhammed Cemal SARIGÜL -İKİNCİ

Müsabakalarda Takım bazında dereceye giren İllerimiz;

Yıldız Kızlar:

1-    Van
2-    Bingöl
3-    Muş
4-    Elazığ
5-    Tunceli
6-    Malatya

Yıldız Erkekler:

1-    Van
2-    Bingöl
3-    Elazığ
4-    Malatya
5-    Muş
6-    Tunceli

dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Müsabakalara dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Şampiyona Şehri Elazığ’ımızın ev sahipliği yaptığı Karate Grup müsabakaları sona erdi. Küçük yaşlardan itibaren sportif anlamda mücadele ve hırsın ne seviyede yüksek olduğunu görüyoruz, ancak bu sporcularımız galibiyetin yanında mağlubiyeti de öğrenmeli ve daha iyisini yapmak çok çalışmalılar. Dereceye girince sevinen, kaybedince ağlayan sporcularımızı gördük, tabi bunlar sporun içerisinde olmazsa olmaz ama bu duyguları küçük sporcularımız daha yoğun yaşıyor. Ev sahibi olarak kafilelerimizin rahatlığı konusunda elinden geleni yapan, şehrimizden memnun ayırılmaları için çaba gösteren ekibimize çok teşekkür ediyorum. Sporcularımızın önü açık, bizler 3 gün süren keyifli müsabakalarda sporcularımıza tribünden eşlik ettik. Bu vesileyle de müsabakalara bölge illerimizden gelen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum, Dedi.