Karakoçan FK, R. Darıca Gençlerbirliği deplasmanında

Hafta içerisinde teknik heyet değişikliğine giderek göreve Metin Akpunar'ı getiren HD Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda Kocaeli ekibi R. Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Karakoçan FK, R. Darıca Gençlerbirliği deplasmanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son haftalarda aldığı sonuçlar ile hedefinden uzak olan HD Elazığ Karakoçan FK, tekrardan çıkışa geçmek istiyor. HD Elazığ Karakoçan FK’da Ender Çınar’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna gelen Metin Akpunar , mavi-beyazlı ekiple ilk maçına çıkacak. Bu maç öncesinde temsilcimizde Furkan Yiğit ve Şeyhmus Abdulkadir Aksu sakatlığı sebebiyle R. Darıca Gençlerbirliği maçında forma giymeyecek. HD Elazığ Karakoçan FK 17 puanla 13.sırada bulunuyorken ev sahibi ekip R.Darıca Gençlerbirliği ise 13 puanla 15.sırada yer alıyor.

KARAKOÇAN’A İZMİR HAKEMİ

Merkez Hakem Kurulu TFF 3. Lig’de haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre, 5 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan R. Darıca Gençlerbirliği-HD Elazığ Karakoçan FK karşılaşmasını  İzmir Bölgesi C Klasman hakemi Berkay Erdemir yönetecek. Hakem Erdemir’in yardımcılıklarını Uğur Erdoğan ve Gökmen Çambel yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Gürkan Özbalkanlı olacak.