Kadın Üyelere Diksiyon Eğitimi Verildi

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi kadın üyelerine iletişim becerileri ve diksiyon eğitimi kursu düzenledi. Kursa konuşmacı Olarak Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Demir katıldı.

Kadın Üyelere Diksiyon Eğitimi Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖZDEMİR: BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR 
Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Kadın Komisyonu Başkanı Semra Özdemir, “Bu kurslarımıza devam edeceğiz inşallah. Her ay bir konuk alarak Eğitim Bir Sen’deki üyelerimize, diğer arkadaşlarımız alanla ilgili olsun, mesleki çalışmalarımızla alakalı olsun, sağlıkla ilgili olsun bilgi, kültür düzeyinde her ay konuk alarak bilgilendirmekteyiz. Bu tür çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Dersin içeriğinden bahseden Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Demir, “İnsanlar kameralar önünde maalesef farklı davranmak zorunda hissediyorlar. Kendimiz olamıyoruz. Bu ders veya bu seminerde kendimiz nasıl oluyoruz. Ya da kendimiz olarak nasıl iletişim kuruyoruz o konuyu sizlere aktarmaya çalışacağız aslında. Burada ilk cümlem ne oldu? ‘çalışacağız’ oldu. Neden böyle bir ifade kullandım? Çünkü çoğunuz böyle bir ifade kullanıyorsunuz. ‘Bugün sizlere bu dersi anlatmaya çalışacağım.’ ‘Bugün sizlere bunu yapmaya çalışacağım’ şeklinde” diye konuştu.