İyi Parti Yeni Elazığ Teşkilatı Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Elazığ İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından İl ve Merkez İlçe Yönetim ve Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya parti üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İyi Parti Yeni Elazığ Teşkilatı Tanıtım Toplantısı Düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler yaptığı açılış konuşmasında, İYİ Parti olarak önceliklerinin insanlar olduğunu söyledi. 
 

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNDE BİZ DE VARIZ” 
Gürgözeler konuşmasına şu sözlerle devam etti; “İYİ Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi ve arkadaşları tarafından 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuştur.İYİ Parti, Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine ve değerlerine bağlı, ilkeli duruşu, ülke sorunlarına sahip çıkışı, sorunlara çözüm arayan, bulan çalışmaları ile kısa sürede halkımızın teveccühünü kazanarak iktidara yürüme yolunda büyük mesafe kat edilmiştir.“Ülkemizin geleceğinde biz de varız”,diyen ve İYİ bir Türkiye için yola çıkan İYİ Parti ile Türkiye’mizin İYİ olacağına, bugün adeta karabasan gibi üzerimize çöken sorunlardan kurtulacağına olan inancımız tamdır.İYİ Parti olarak önceliğimiz insandır, insanımızdır. Vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven; dini ve milli değerlerine saygılı her insanın başımızın üzerinde yeri vardır.
“Yaratılanı Yaratan’dan ötürü seven” İYİ Parti: Gelin tanış olalım/ İşi kolay kılalım/ Sevelim sevilelim/ Dünya kimseye kalmaz.”, diyerek yola çıktı.
İYİ Parti, bir zamanlar Anadolu ve Balkanların manevi fethini gerçekleştiren Hoca Ahmet Ye Sevi, Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaşi Veli, Sarı Saltuk gibi din ulularının aydınlattığı yolda ve insanlarımızın arasında birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışmayı gerçekleştirmek için iktidara yürüyor.600 yüzyıl üç kıtada adaleti, huzuru ve barışı tesis eden Osmanlının yönetim felsefesi olan Şeyh Edebali’nin “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunu İYİ Parti hayata geçirmek için kollarını sıvadı”dedi.