İşitmemek, Hissetmeye Engel Değil

Elazığ Belediyesi'nin prestij projelerinden biri olan ve kısa süre önce hizmete girmesine rağmen her kesimden insanımıza yönelik çalışmalar yürüten Engelsiz Yaşam Merkezi göz dolduruyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşitmemek, Hissetmeye Engel Değil
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bünyesinde EBEGEM; ADEM, Kadın Yaşam Merkezi, Gençlik Merkezi, Kültür-Sanat atölyeleri gibi çok sayıda birimi barındıran ve her yaştan insanımıza hizmet veren Merkez, her yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan "Uluslararası İşitme Engelliler Haftası" dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir video yayınladı.
Merkezde görev yapan uzmanlarla merkezden hizmet alan engellilerin işaret diliyle topluma verdiği mesajlar ilgi uyandırdı.
Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireylere yönelik düzenlenen resim, müzik, tiyatro, satranç bilgisayar eğitimlerinin yanı  sıra, düzenlenen seminerler ve sinema gösterimleriyle de takdir topluyor.
Engelsiz Yaşam Merkezindeki deneyimli ve başarılı uzmanlar ile merkezden hizmet alan özel bireyler tarafından İşitme Engelliler Haftasını kutlamak için işaret dili kullanılarak çekilen kutlama videosu büyük beğeni topladı.
Basın-yayın ve sosyal medya mecralarında yayınlanan ve kısa sürede yoğun ilgi gören videoyla topluma işaret diliyle şu mesajlar verildi.
“İşitmemek, hissetmeye engel değil.
Sizlerle gönül bağı kuruyoruz.
Sizleri gözlerimizle anlıyor, duymasak da seviyoruz. İşitmekten önce anlamak gerek, biz sizi anlıyoruz.
Biz susuyoruz ellerimiz konuşuyor.
Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır.
Haydi, hep birlikte engelleri kaldırmak için Engelsiz Yaşam Merkezi’nde işaret dili öğrenelim.

Uluslararası İşitme Engelliler günü kutlu olsun…”
Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireylere yönelik hizmetler, eğitim ve etkinliklerden faydalanmak isteyenlerin,  İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Cad. No:32 de bulunan Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezine müracaat etmeleri yeterli.