Işıkver, 'Elazığ Düşerse Türkiye Düşer, Düşürmeyeceğiz'

14 Mayıs seçimlerinin önemine ve Erdoğan'ın Cumhurhurbaşkanı seçilmesi, Mhp'nin de Elazığ'da milletvekili çıkarmasının stratejik önemine yönelik dikkat çeken söylemler ortaya koyan ve ilimizde en etkilili çalışma yapan Mhp Milletvekili Adayı Semih Işıkver, 'Elazığ Düşerse, Türkiye Düşer, Düşürmeyeceğiz' dedi...

Işıkver,  'Elazığ Düşerse Türkiye Düşer, Düşürmeyeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimlerine bir hafta kala parti ve adayların çalışmaları da yoğun bir tempoda devam ediyor.
Adaylar saha çalışmalarını sürdürürken halkın en çok rağbet ettiği partilerin başında MHP geliyor. 
MHP adayları, seçim çalışmalarında 14 Mayısın tarihi bir dönemeç olduğunu ve bunun geçilmemesi halinde ülkenin müstemleke konumuna düşebileceğine dikkat çekiyorlar. 

IŞIKVER’İN SAMİMİ SÖYLEMLERİ
MHP’nin genel söylemleri ile ilimiz siyaseti ile ilgili en dikkat çeken yorumları yapan isim ise MHP milletvekili adayı Semih Işıkver oluyor.
14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz ve ilimiz için önemine her fırsatta dikkat çeken Işıkver, MHP’nin Elazığ’dan milletvekili çıkarmasını siyasi değil stratejik önemine dikkat çekiyor.
Bu düşüncesini “Elazığ düşerse, Türkiye düşer” ifadesiyle çok net bir şekilde dile getiren Işıkver, “Düşürmeyeceğiz” diyerek de kendilerinin bu seçimlerde tarihi bir misyon üslendiğini de ifade ediyor.

IŞIKVER, HER YER VE KİŞİYE ULAŞIYOR

14 Mayıs seçimlerine milletvekili kazanmanın ötesinde ülkemizin geleceğinin korumak anlamı yükleyen bu noktadan hareket eden MHP Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir Türk milliyetçisi olarak tarihin kendisine yüklediği sorumlulukla gece gündüz çalışıyor.
Şehir merkezi, mahalle ve esnaf gezileri, STK ziyaretleri yanında geçmişten bu güne birlikte hareket ettikleri ancak zaman içerisinde uzak kaldıkları ülkücü isimler yanında değişik siyasi görüşlere mensup isimleri de ziyaret eden Işıkver bu konudaki samimi gayretiyle her kesimden partililerin takdirini kazanıyor.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN SAMİMİ VE GÜÇLÜ SESİ

Katıldığı her etkinlik ve televizyon programında 14 Mayıs seçimlerinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçilmesinin önemine dikkat çeken MHP Milletvekili adayı Semih Işıkver, “Erdoğan bir kez kaybetmesin ben bin kez kaybetmeye razıyım” diyerek cumhur ittifakının önemine dikkat çekmekle birlikte cumhur ittifakına yönelik samimiyetini ve fedakârlığını da ortaya koyuyor.

 “14 MAYIS’IN ZAFERİ ELAZIĞ’DAN TÜRKİYE’YE YAYILACAK”

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak büyük bir zaferle galip çıkacaklarına inandığını ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver; “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli başkanlığında Cumhur ittifakı olarak 14 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağımıza şüphemiz yoktur. İnşallah Cumhurbaşkanımızı tekrardan Cumhurbaşkanı yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisini ise Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde Meclise daha da güçlü göndereceğiz. Elazığ her zaman yüce Türk Devletinin bekasından yana olmuştur. İnşallah, 14 Mayıs zaferinin ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye yayılacaktır” dedi.

5-0 POLEMİĞİ
Ak Parti milletvekillerinin 5-0 söylemlerini ittifakın ruhunu zedelediğini sık sık gündeme getiren ve bu söylemi yanlış bulduğunu ifade eden Işıkver’in bu ifadeler, Ak Parti cenahında karşılık buldu. Ak parti milletvekilleri son günlerdeki konuşmalarında “cumhur ittifakı olarak 5-0 yapacağız” ifadelerinin dile getirilmesi Semih Işıkver’in haklılığını ortaya koydu.

ŞEHRİN HER KÖŞESİ MHP GÖRSELLERİ İLE DONATILDI

Seçimlere en etkili bir şekilde hazırlanan MHP’nin son günlerde şehrin tüm noktalarını parti bayrakları ve afişleri ile donatması da kararsız seçmenleri etkileyen bir çalışma olarak görülüyor.
Açık hava reklam platformlarının yetersizliği ve doluluğu karşısında akıllı formüller ve pratik çözümler üreten MHP, birçok kavşağa yerleştirdiği seyyar platformlarla mesajını verme başarısını gösterdi.

MİLLETVEKİLLİĞİ GARANTİ

Gerçekleştirdiği çalışmalarla şehirde önemli bir rüzgâr estiren MHP’nin milletvekili çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Yapılan resmî  kamuoyu anketlerinde 50 bin oy bandını aştığı görülen MHP’nin seçim gününe kadar yapacağı çalışmalarla bu rakamın üzerine çıkacağı ve ikinci milletvekilliğini zorlayacağı dile getiriliyor.