İş İnsanı Bulut, İyi Parti'den Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

İş insanı Abdurrahman Bulut İyi Parti'den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İş İnsanı Bulut, İyi Parti'den  Aday Adayı Olduğunu Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulut yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Aziz milletimizi, liyakatsizliğe, vasatın tasallutuna, adaletsizliğe, haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluğa, yoksulluğa, yağma düzenine mahkum eden bu ucube sistemi bertaraf etmek adına, cumhuriyetimizin ikinci asrının şafağında içine düştüğümüz bu cehennemden çıkma mücadelesinde ben de varım diyorum.
İktidarlarını ne pahasına olursa olsun sürdürmek isteyenlere karşı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde “Önce millet, önce memleket” diyerek Elazığ ve Türkiye için kutlu bir yola çıkmış bulunuyorum.
Elazığ benim sadece memleketim değil, varoluşumun yoğrulduğu şehir. Karış karış ezberlediğim sokaklarını tekrar tekrar arşınlamak istediğim şehir. Derdiyle dertlendiğim, sevinciyle neşelendiğim şehir. Aynı vatanımız gibi imkanlar içinde imkansız bırakılan, sahipsiz kalan şehir. Aşkımız da sevdamız da Aziz şehrimiz Elazığ için!
Aziz memleketimin asil insanlarının sorunlarını ve problemlerini biliyorum, çözüm önerileri ve projelerimle hazırım. Deprem öncelikli olmak üzere çeşitli ekonomik, sosyal ve kültürel projelerle memleketimi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek için bugün İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Memleketimiz için, vatan için, millet için hayırlısı olsun. Partimizden aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Birlikte kazanacağız"dedi.