İdris Alan, ETSO başkanlığına adaylığını açıkladı

Elazığ TSO eski Başkanı ve İş insanı İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Dedeman Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelen İş insanı İdris Alan, Elazığ'ın geleceği için göreve talip olduklarını belirtti. Yarım kalan işleri tamamlamak adına göreve yeniden talip olduklarını aktaran Alan, hizmete hazır olduklarını belirtti.

İdris Alan, ETSO başkanlığına adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"ELAZIĞ'IN SORUNLARI İLE İLGİLİ ÇÖZÜM ÜRETTİK"

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı yaptığı dönemde bir çok soruna çözüm getirdiklerini söyleyen Alan;" Bildiğiniz gibi Allah bize daha önce ilimizin ticaret ve sanayi ve odası başkanlığını yapmayı bize nasip eyledi. Allah'a şükürler olsun başkanlık dönemimizde sizlerin yardımı, destekleri  ile birlikte güzel işler yaptık. Elazığ'ın sorunları ile ilgili çözüm ürettik, gündem yarattık. 2018 yılında 1 Nisan'da üyelerimizin teveccühü ile  şuan ki mevcut başkanımıza Allan Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını nasip etti." dedi. 

"SEÇİM ÖNCESİNDE VERİLEN VAATLER YERİNE GELMEDİ"

Mevcut yönetimin seçim öncesinde verilen vaatlerin yerine getirmediğini ifade eden  İş insanı İdris Alan, "En son 2018 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapmış olduğumuz toplantıda ki konuşmalarımız da anlatmıştık.  4 sene çok çabuk gelir geçer demiştik. Mevcut başkanımızın 23 tane projesi vardı, Bizde Elazığ'ımızı düşündüğümüzden dolayı, sevdiğimizden dolayı inşallah bu projeler yerine gelir diye temennide bulunduk ve bunun takipçisi olacağız diye ifade ettik. 4 sene geldi geçti. Bize göre hiç biri yerine getirilmedi. Muhakkak mevcut başkanımızda iyi niyetiyle bir şeyler yapmaya çalışmıştır  fakat, deprem sürecinde, pandemi sürecinde daha  güzel işleri yapacağı bu süreçte, Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu yeterli görmedik. " diye konuştu. 

"YARIM KALAN İŞİMİZİ ALMAK  İÇİN TEKRAR ADAYLIĞIMIZI AÇIKLIYORUZ"

Elazığ'ın  kalkınması, şehrin ticaretinin gelişmesi noktasında etkin olmadıklarını öne süren Alan, "Biz yeterli görmediğimiz dolayı dostlarımızla bir araya gelip tekrar karar aldık.  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkalığına adaylığımızı açıklamak için burada bulunuyoruz. Allah nasip ederse Ekim ve Kasım ayı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yapılacaktır. Bizde ekibimizle, arkadaşlarımızla defalarca ilin durumu ile ilgili istişareler yaptık. Allah nasip ederse yarım kalan işimizi almak  için tekrar adaylığımızı açıklıyoruz. Allah çıkmış olduğumuz yolda bizleri utandırmasın. Rabbim Elazığlı üyelerimizin hayır duasını almasını nasip etsin. " ifadelerin kullandı