Hüda-Par Elazığ Belediye Başkan Adayı Kavaklı'dan Fhgc'ye Ziyaret

Hüda Par Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk'ü makamında ziyaret etti.

Hüda-Par  Elazığ Belediye Başkan Adayı Kavaklı'dan Fhgc'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi gezi ve ziyaretler kapsamında çalışmalarına devam eden Başkan adayı Kavaklı, geçtiğimiz günlerde Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti başkanlık görevine seçilen Başkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fırat havzası Gazeteciler Cemiyeti ziyareti esnasında Başkan Kavaklı şu ifadeleri kullandı;

Bildiğiniz üzere altı yıla yakın Hüda-Par Elazığ il başkanlığı görevini yürüttüm. Bu vesileyle yapmış olduğumuz il Başkanlığı görev süresi boyunca şehrimizin kalkınması, gelişmesi, sorunlarının çözülmesi noktasında çalışmalarımız oldu. Sizler de yapmış olduğumuz bu çalışmalara destekler verdiniz. Ben yerel medyamıza teşekkür ediyorum. İlimizin yerel medyasını önemsiyorum. Önümüzde kısa ve heyecanlı bir maraton var. Bizler Belediye Başkanlığı görevine seçildiğimiz takdirde ne tür projelerimiz olacağını, neler yapmak istediğimizi vatandaşlarımıza, hemşerilerimize anlatıyoruz. Onlarla bir araya gelip, bizden taleplerini, sorunlarını, sıkıntılarını dinliyoruz. Bu kapsamda akşamları ev toplantılarımızla da çalışmalarımız devam ediyor. Hüda Par olarak adaylığımızın açıklandığı ilk andan itibaren sahadayız. Hemşerilerimiz tarafından partimize büyük teveccühler var. İl genelinde iyi bir grafik yakalayacağımızı ümit ediyorum. Önümüzde ki günlerde seçildiğimiz taktirde yapacağımız ve uygulayacağımız projelerimizi hemşerilerimizle paylaşacağız. Bu vesile ile sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum, Rabbim muvaffak eylesin" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fırat havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk ise 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Hüda-Par Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı'ya başarılar diledi.