Hakemlik Kursu Açılacak

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Online Artistik Artistik Erkekler-Kadınlar Okullar arası İl Hakem Kursu organize edilecek.

Hakemlik Kursu Açılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat yazılı bir açıklama yaparak; 05-08 Haziran tarihleri arasında online hakemlik kursu açılacağını bildirdi.

Polat yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; ‘’ Türkiye Cimnastik Federasyonuza yapmış olduğumuz talep doğrultusunda Online Artistik Artistik Erkekler-Kadınlar Okullar arası İl Hakem Kursu organize edileceği kararlaştırıldı. İlimizde okullar arası düzenlediğimiz organizede her ne kadar hakem talep etsek de başka illerinde aynı tarihler arasına denk gelen organizelerinden dolayı ilimize hakem tayini gerçekleşmiyordu. Bizlerde bünyemizde 3. Ve 2. Derece düzeyindeki antrenörlerimizle beraber yarışmaları yapmaktayız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kanalıyla hakem talebinde bulunmuştuk. 26 Mayıs tarihinde federasyon tarafından gelen genelge çerçevesinde 05-08 Haziran tarihleri arasında 19.00-22.00 saatleri arasında 3 saat olarak online hakemlik kursu düzenlenecek. Katılımcılar sadece il müsabakalarında görev alabilecekler’’dedi.

Polat, ayrıca Katılımcılar Hakem Kurs Ücretinin yarısını (350.- TL) 02 Haziran mesai saati bitimine kadar Türk Ekonomi Bankası A.Ş Kızılay Şubesi (TR72 0003 2000 0000 0087 9796 62) hesaba yatırmaları gerekmektedir.