Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti

Elazığ'da ev eşyası ürünleri satan mağazaya alışveriş bahanesi ile giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmeden meyve sıkacağını çantasına atıp, elindeki kahve makinesiyle mağazadan çıktı. 2 bin 500 lira değerinde ürün çalarak kayıplara karışan kadının pişkinliği pes dedirtti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, iki gün önce merkez İcadiye Mahallesi birinci Harput Caddesi üzerinde bulunan çeyiz malzemeleri ve ev tekstil ürünleri satan bir mağazada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mağazaya giren kadın, önce ürünleri inceledi. Ardından, kestirdiği meyve sıkacağını bir çırpıda çantasına attı ve bir süre daha mağazada dolaşmaya devam etti. Daha sonra kadın, son olarak kahve makinesini eline alarak mağazadan ayrıldı. Güvenlik kameralarını göre göre çaldığı ürününün birini çantasına atan ve diğer ürünü de elinde çıkaran kadının pişkinliği pes dedirtti. Set halindeki ürünlerde eksiklik olduğunu fark eden işletme sahibi, güvenlik kamerasını inceledikten sonra durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

“Biz hırsızlık olaylarını çok gördük ama bu kadar pişkinliği ilk defa gördük”
İşletme Sahibi Sümeyye Bayram, “Mağaza sahibi olarak ben bile bu kadar rahat ürün çıkaramıyorum. 16 yıldır ticaretle uğraşıyoruz, perakende sektöründeyim. Biz hırsızlık olaylarını çok gördük ama bu kadar pişkinliği ilk defa gördük. Kameralara baka baka ürünü götürüyor. Nevresim veya yastık olsa, ihtiyaca binaen der, yine sesimi çıkarmazdım ama o detoks (meyve sıkacağı) ve kahve makinasını götürüyor. Çeyiz paketini bölerek götürüyor. Çok rahat bir tavırla götürdüğü için bunu artık meslek edindiğini düşünüyorum” diye konuştu.