'Gün Birlik Olma Günüdür

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci, hafta sonu oynanacak olan Çimentaş Elazığspor - 52 Orduspor maçı öncesi yaptığı basın açıklamasında İstanbul'da bulunan tüm hemşehrilerimize ve Elazığ'a gönül vermiş vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak maça davet etti.

'Gün Birlik Olma Günüdür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çimentaş Elazığspor’un 52 Orduspor FK ile Rams Park Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynayacağı TFF 3. Lig Play-Off final maçının ilimiz için önem arz ettiğini ifade eden Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erhan Bahçeci, tüm taraftarların İstanbul’da bir araya gelmesinin önemine dikkat çekti.

Şehirde Elazığspor için büyük bir kenetlenme olduğunu kaydeden Başkan Bahçeci, bu birlikteliğin her alanda sonuna kadar sürmesi gerektiğini belirterek; "bu kenetlenmenin şehrin tüm siyasi erklerinden tutunda, ticari, sosyal ve toplumsal birçok alanında devam etmesi büyük bir önem arz etmektedir." dedi.

“ŞEHRİN KENETLENDİĞİNİ GÖRMEK BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Başkan Bahçeci açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ TFF 3. Lig Play – Off final maçında tüm taraftarın Elazığspor'a destek olmasını arzu ediyoruz. Aylardır hem kendi sahasında hem de deplasmanda büyük bir başarı sağlayan takımımızın final maçını da kazanacağına olan inancımız tam. Elazığspor için tüm şehrin kenetlendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Elbette ki bu kenetlenmenin şehrin tüm siyasi erklerinden tutunda, ticari, sosyal ve toplumsal birçok alanında devam etmesi büyük bir önem arz etmekte. Umarım bu birlikteliğimiz daim olur. Bu duygu ve düşüncelerle başta İstanbul’da ikamet eden hemşehrilerimiz olmak üzere Elazığ’dan da büyük bir taraftar grubunun Rams Park Ali Sami Yen Stadını dolduracağını ümit ediyor, takımımıza başarılar diliyorum.”